Κώστας Σκρέκας: «Τραγική σιωπή για τη ΔΕΗ και κούφιες υποσχέσεις για ανάπτυξη από τον κ. Τσίπρα»

Κώστας Σκρέκας: «Τραγική σιωπή για τη ΔΕΗ και κούφιες υποσχέσεις για ανάπτυξη από τον κ. Τσίπρα»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Την ομιλία του Πρωθυπουργού στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σχολίασε ιδιαίτερα επικριτικά, ο Τομεάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.


«Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Κοζάνη, μοίρασε για άλλη μια φορά ανέξοδες υποσχέσεις για δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση», δήλωσε και παρατήρησε τα εξής:

«Καμία αναφορά στη ΔΕΗ και στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση τα δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Καμία αναφορά για το πώς η επιχείρηση θα γίνει ξανά βιώσιμη, θα εκσυγχρονίσει τις μονάδες της και θα συνεισφέρει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Καμία αναφορά για τους εργαζόμενους που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες στα ορυχεία της ΔΕΗ και παραμένουν απλήρωτοι μήνες τώρα.

Καμία αναφορά στην πρόσφατη καταστροφή στο ορυχείο Αμυνταίου».

Καταλήγοντας ο κ. Σκρέκας, τόνισε: «Η παραγωγική ανασυγκρότηση δεν πετυχαίνεται με απατηλές υποσχέσεις και αβάσιμες εξαγγελίες, αλλά με πράξεις και σχέδιο».

 zougla.gr