KYΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ…Στήνουν φάμπρικα ελληνοποιήσεων, με δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές και εθνικές εκλογέςΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ 
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ
 ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΠΗ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ 
Ο ποιός να αναλάβει τις ευθύνες του; 
Ο  στρατός; 
Δηλαδή οι φιλιππινέζες των λάθροεισβολέων; Ή μήπως οι... ποδίτσες YES MEN;
Όσο για τους λαθροελληνοποιηθέντες, είμαστε τόσο κότες, που θα τους δώσουμε και την σειρά μας στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν.
ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Είναι πολύ βαρύ το όνομα για τις ασθενικές πλάτες μας η ΙΣΤΟΡΙΑ που κουβαλάει.
Καλλιόπη Σουφλή 


Φάμπρικα ελληνοποιήσεων, με δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές και εθνικές εκλογές, στήνει η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για περίπου 100.000 αλλοδαπούς, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ στο… βάθος υπάρχουν και οι περίπου 40.000 οικογενειάρχες πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, που έχουν αιτηθεί πολιτικό άσυλο.

Για τους συγκεκριμένους πρόσφυγες, ήδη, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, έχουν ξεκινήσει εδώ κι έναν χρόνο οι ενέργειες ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία……..

Ειδικότερα, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, οι οικογένειές τους εντάσσονται σε δωρεάν στεγαστικά προγράμματα σε διάφορες πόλεις της χώρας, από Κρήτη μέχρι Θεσσαλονίκη, σιτίζονται δωρεάν μέσω κουπονιών, ώστε να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ η επόμενη δράση θα αφορά την εργασία τους, κυρίως στον πρωτογενή τομέα.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΦΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ  ΣΣΤΤ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΕΡΙ  ΜΕΘΕΞΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ….
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ….
Οι πρόσφυγες αυτοί θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια πολύ γρήγορα και εύκολα, από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει… επιστροφή.

Το πρώτο βήμα της βιομηχανίας ελληνοποιήσεων – εξπρές έγινες από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, καθώς στο πολυνομοσχέδιο που έχει καταθέσει στη Βουλή και συζητείται αυτές τις μέρες, στο άρθρο 125, προβλέπεται η σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας.

Μέσα από τη Γραμματεία Ιθαγένειας, που θα υπαχθεί απευθείας στον κ. Σκουρλέτη και όχι στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς σε διάστημα λίγων μηνών και όχι ετών, όπως ισχύει σήμερα, έως ότου ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και οι υποψήφιοι να περάσουν από εξετάσεις.

Το δεύτερο βήμα του υπουργείου είναι να αλλάξει τον νόμο περί απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, κάτι που είχαν εξαγγείλει σε ανύποπτο χρόνο τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας όσο και ο υπουργός Εσωτερικών.

Οι αλλαγές στην όλη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών έχουν να κάνουν, σε πρώτη φάση, με τις εξετάσεις γλωσσομάθειας τις οποίες δίνουν οι αλλοδαποί στις Επιτροπές Πολιτογράφησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του υπουργείου είναι να κάνει πιο βατές τις εξετάσεις των αλλοδαπών, καθώς σήμερα εκφράζονται πολλά παράπονα από τους εξεταζόμενους ως προς την ύλη που πρέπει να έχουν διαβάσει για να πετύχουν στις εξετάσεις. Επιπλέον, το υπουργείο Εσωτερικών θα αυξήσει τον αριθμό των εξετάσεων απόκτησης ιθαγένειας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μην περιμένουν χρόνια προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες.«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδεςλαθρομετανάστες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας!


ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ…
Δεν τους νοιάζει για τους έλληνες….


Κι όλα αυτά επειδή δεν διαβάζατε, κοπροσκυλιάζατε, περιμένατε να σας διορίσουν, το ρίξατε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ψηφίζατε όποιον σας έταζε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ


Κανονικά θα πρέπει να

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

και να απαλλάξει τον λαό απο την συμμορία των προδοτών….αλλά απο τέτοιο στρατό τι να περιμένει κανείς;;;

ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΠΗ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ

Πηγή
 http://attikanea.blogspot.gr