Τρίτη, Ιουλίου 18

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ o ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ από τον ΑΝΤ1!

giorgos-papadakis-308x231
Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε μια συνέντευξη αρκετά αποκαλυπτική…
Αποκάλυψε τη μεγάλη μείωση που δέχτηκε στις απολαβές του, στην παιδική του ηλικία, στη σύζυγό του και στον ΑΝΤ1.
«Δουλεύω από 12 ετών, πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Πρώτη φορά διακοπές έκανα στα 30 μου. Δεν ντράπηκα για καμία από τις σκληρές δουλειές που έκανα, αν και κάποιοι ντράπηκαν για μένα και έγραψαν και άσχημα σχόλια. Στεφάνια έχω σηκώσει σε κηδείες, έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω
περάσει από πάρα πολλά εργοστάσια, δεν τη ντράπηκα και δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.
Δεν ήθελα να εξωτερικεύσω τα εσωτερικά μου συναισθήματα για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Δεν ήταν η απώλεια του εργοδότη μου, ήταν η απώλεια ενός ανθρώπου που μου έφτιαξε τη ζωή και ξέρεις γιατί μου την έφτιαξε τη ζωή μου; Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου.
Δεν έχω αλλάξει την καθημερινότητά μου. Δεν κάνω παρέα με celebrities. Είμαι απλός, δε νομίζω ότι είμαι σημαντικός άνθρωπος. Εδώ έχουν μπερδέψει την αναγνωρισημότητα με τη διασημότητα.
Μου έχει γίνει μείωση 80% με 85% στον μισθό. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Θα ήταν απαράδεκτο να διεκδικούσα χρήματα περισσότερα την εποχή της κρίσης.
Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα υπέροχο παιδί που έχω πολύ καλές αναμνήσεις και χάρηκα που φεύγοντας από εδώ μπόρεσε να κάνει αυτή τη λαμπρή καριέρα. Του εύχομαι να τη συνεχίσει και να με ξεπεράσει. Του έλεγα «Ρε Γιώργη μη με λες δάσκαλο γιατί έχουμε 5 χρόνια διαφορά». Αλλά ο Γιώργος το έλεγε με καλή διάθεση».makeleio.gr