Επιστρέφει στο σπίτι στη Βούλα ο Γιώργος Λιάγκας – Μετακομίζει η Φαίη Σκορδά

Επιστρέφει στο σπίτι στη Βούλα ο Γιώργος Λιάγκας – Μετακομίζει η Φαίη Σκορδά

Νέες πληροφορίες σχετικά με την πολυσυζητημένη μετακόμιση της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα έφερε στο φως το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα για την εκπομπή Μάτσες Μούτσες.
«Ο Γιώργος Λιάγκας τον Σεπτέμβρη επιστρέφει στο σπίτι του στη Βούλα. Πρόκειται για ένα σπίτι που αγόρασε το 2009, λίγους μήνες πριν παντρευτεί τη Φαίη Σκορδά. Όταν χώρισαν αποφάσισε να φύγει εκείνος και να αφήσει τη Φαίη με τα παιδιά στο σπίτι της Βούλας. Πλέον, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει. Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη βρει κάποια σπίτια στα βόρεια και τα νότια προάστια και όταν γυρίσει από τις καλοκαιρινές της διακοπές, θα πάρει τα πράγματά της και θα μετακομίσει στο δικό της σπίτι μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Ο Γιώργος θα ξενοικιάσει στο σπίτι στη Βουλιαγμένη και θα επιστρέψει στη βάση του, στη Βούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Η Φαίη Σκορδά έχει δει τρία σπίτια και θα επιλέξει την επόμενη κατοικία με κριτήριο τις καθημερινές μετακινήσεις της ίδιας αλλά κυρίως των παιδιών.govastileto.gr