ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ! Εμφανίστηκε η Δούρου με βλέμμα θλίψης και ζήτησε (με θράσος) να μην (της) γίνεται κριτική...

Από το "PRESS-GR"
Theodoros Damianos  
 Θαύμα, θαύμα εμφανίστηκε η Δούρου.
George Athanatios Tsoukaladakis
Η ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ...
ΦΒ κ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ.

ΡΕ ΑΕΙ....&^%$#@

Panagiotis Louskos

ΔΟΥΡΟΥ:σταματήστε τα δελτία τυπου, τα ποσταρισματα,σταματήστε...σταματήστε...να μας κάνετε κριτική

Μιχαήλ Σερασκέρης
Σταματήστε να γράφετε στο facebook ενοχλείται η κερα Νομαρχέσα. Μη σας φέρει και το Ινστιτούτο Φλωρεντίας και πει ότι μόνο 4 προφίλ χωράνε σε όλη την Αττική. Άντε μαζευτείτε.
Αντώνης Δαβανέλος
Το επιτηδευμένα μπαρουτοκαπνισμένο στυλάκι και τις δήθεν "εκκλήσεις" με πρωτοφανώς τσαμπουκαλίδικο υφάκι για να σταματήσει η κριτική απέναντι σε μια εντελώς ανίκανη, αδιάφορη κυβέρνηση και μια παραλυμένη κρατική μηχανή, να πας να τα πουλήσεις εκεί που σε παίρνει κ.Δούρου! Σπίτι σου και στο κόμμα σου! Όχι στην κοινωνία που εξοντώνετε με κάθε δυνατό τρόπο...
-----------------------
Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σημειώνει σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ πως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε όλη τη χώρα. "Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά συνεργάζεται και είναι πιο ώριμος από όσους βγαίνουν και μιλάνε στα τηλεπαράθυρα".
Δηλώσεις της: "Σταματήστε τα ποσταρίσματα, σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα δελτία Τύπου. Κάνω έκκληση σε όλους, έστω και για πρώτη φορά για κάποιους εξ αυτών να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστούν τους ανθρώπους που παλεύουν και που έχουν χάσει το βιός τους".

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/08/blog-post_226.html