Τετάρτη, Αυγούστου 2

ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΜΕ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ) !

Αυτά συμβαίνουν, παράλληλα με ανακοινώσεις της κατοχικής κυβέρνησης για εγκατάσταση περίπου με το ζόρι δεκάδων χιλιάδων προσφυγομεταναστών σε διαμερίσματα και πληρωμή τους με μηνιάτικο.. Συναντούν ξαφνικά αντίσταση από την πλευρά της κοινωνίας, ενώ η γενικότερη τάση της κατοχικής Διοίκησης της ελληνικής αποικίας είναι για ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗΣ ΜΑΣ !

ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ! !

 Ιδιαίτερα θετικη εξέλιξη σημειώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο παντού σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και στις τουριστικές περιοχές.  Οι Ελληνες  πελάτες  κατάλαβαν πως μπορούν να πληρώνουν στη μισή τιμή με μετρητά και χωρίς απόδειξη  πολλά προϊόντα και υπηρεσίες Πολλοί επαγγελματίες, οι περισσότεροι σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και καταστήματα ρούχων προσφέρουν τα είδη τους πραγματικά φτηνα, ακόμη και στην μισή τιμή, όπως διαπιστώνει η παγκόσμια ροζ κυβέρνηση  της Αθήνας.. 
Η αμυντική κίνηση των Ελλήνων εμπόρων γενικεύεται ελάχιστα 24ωρα μετά την απόπειρα των κατοχικών αρχων για εγκατάσταση των POS. Είναι μαλακια τους καθότι ο συνδεδεμένος με τα POS λογαριασμός δεν προστατεύεται από κατασχέσεις και μπορεί να «αδειάσει» ξαφνικά από εισπράξεις, μόλις τις εντοπίσει η εφορία, ο ΕΦΚΑ ή όπου αλλού χρωστάει ο επαγγελματίας. 
Καθώς η κυβερνητική δέσμευση για «ακατάσχετο» επαγγελματικό λογαριασμό έμεινε στο συρτάρι, οι επαγγελματίες που δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης αναζητούν άλλες διεξόδους.  
Ξυπνήστε τίποτα δεν ισχύει από οσα ψηφίζουν… ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΕΙ.. … Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.. Ο,ΤΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.. 
Για παράδειγμα, το υπουργείο Οικονομικών εκπέμπει μηνύματα ΣΟΣ ότι -μόλις στο πρώτο Σαββατοκύριακο που πέρασε μετά την εγκατάσταση των POS- εκδηλώνονται «φαινόμενα» λένε ως εξής : 
1. Επιχείρηση ενοικίασης δωματίων στην Αχαΐα προσφέρει διαμονή 6 ημερών για τον Αύγουστο έναντι 660 ευρώ. Με μετρητά και χωρίς απόδειξη η τιμή πέφτει αυτομάτως στα 360 ευρώ – «συζητήσιμα» και για επιπλέον μείωση. Εδώ πάνε να τους «καρφώσουν» τοπικοί χαφιέδες.. 
2.Λογαριασμός σε ταβέρνα 80 ευρώ, γίνεται «τοις μετρητοίς» 60 ευρώ.
Επιπλέον, τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται και μια τάση μεταβολής της δήλωσης ακατάσχετου λογαριασμού που έχει δηλωθεί στο Taxisnet, για να προστατευτεί ο λογαριασμός από τον οποίο περνούν οι πληρωμές με τα POS.
Με τον τρόπο αυτόν προσπαθούν να διασφαλίσουν τα τουλάχιστον 1.250 ευρώ «προς το ζην»που θα πρέπει να απομείνουν, από ό,τι και αν βρουν να αφαιμάξουν τα κέντρα είσπραξης οφειλών της εφορία και των ασφαλιστικών Ταμείων.
Αυτά συμβαίνουν, παράλληλα με ανακοινώσεις της κατοχικής κυβέρνησης για εγκατάσταση περίπου με το ζόρι δεκάδων χιλιάδων προσφυγομεταναστών σε διαμερίσματα και πληρωμή τους με μηνιάτικο.. Συναντούν ξαφνικά αντίσταση από την πλευρά της κοινωνίας, ενώ η γενικότερη τάση της κατοχικής Διοίκησης της ελληνικής αποικίας είναι για
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗΣ ΜΑΣ
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΧΕΡΣΟ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.. ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΙΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΡΑ ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ? ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.. ΕΤΣΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΤΟΝΙΑ..anaktisis.net