Πέμπτη, Αυγούστου 10

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση:
Δεν μας εκπλήσσει η αποχή του 80% των Δημοσίων Υπαλλήλων από την διαδικασία αξιολογήσεώς τους ούτε οι αλληλοκαταγγελίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το καθεστώς λειτουργίας της Δημοσίας Διοικήσεως είναι γκρίζο, όπως ακριβώς το θέλουν τα κόμματα εξουσίας που μοιράζονται τους κομματικούς στρατούς στο ελληνικό δημόσιο.

Δυστυχώς, στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση δεν επικρατεί η λογική, αλλά το μικροκομματικό συμφέρον, η αναξιοκρατία και οι συνδικαλιστές. Ελάχιστοι στις τάξεις της είναι που θέλουν την αξιολόγηση, καθώς μέσω αυτής και της κινητικότητος θα μπορούσαν να καλυφθούν πολλά κενά και παθογένειες, χωρίς την ανάγκη προσλήψεων ή και απολύσεων. Το σαμποτάζ στην αξιολόγηση προσβάλλει και τους ευσυνείδητους Δημοσίους Υπαλλήλους και το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υπενθυμίζει, ότι υποστηρίζει την εξαμηνιαία αξιολόγηση όλων των Δημοσίων Υπάλληλων σε κάθε διάσταση, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας: Πολίτες θα αξιολογούν τους ΔΥ, οι ΔΥ θα αξιολογούν τους συναδέλφους τους, οι Προϊστάμενοι και Διευθυντές θα αξιολογούν τους Υπαλλήλους, και οι ΔΥ θα αξιολογούν τους Προϊσταμένους τους.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ και φυσικά την ΝΔ που παίζει την παρτίδα «Ελληνικό Δημόσιο» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τους αντιπάλους της στο παιχνίδι της εξουσίας.
Παναγιώτης Δούμας
Αντιπρόεδρος Νέας Δεξιάς
 http://neadexia.gr