Υπ. Μεταφορών για Στ. Παππά: Στέλεχος με μακρά εμπειρία- Θα είναι χωρίς αμοιβή στον ΟΑΣΘ

«Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την επιλογή του πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά ως Πρόεδρος του ΟΑΣΘ. 
«Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό
μήνυμα» διαμηνύει το υπουργείο ενώ απαντώντας σε ερώτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του πατέρα του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής στη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ, διευκρινίζεται πως ο Στέλιος Παππάς θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.
«Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαιδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ. Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» απαντά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι «ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ , θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.
Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης , να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί ολόκληρα χρόνια για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της. Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση τους».
ΝΔ: Προφανώς έγινε πρόεδρος του ΟΑΣΘ κατόπιν κλήρωσης του Σπίρτζη
Είχε προηγηθεί η «καυστική» ανακοίνωση εκ μέρους της ΝΔ, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!».thecaller.gr