Αλοίμονό μας, ο Γκοτζίλα θα μας κατασπαράξει αν επιστρέψουμε …στη δραχμή

Αλοίμονό μας, λιμοί σεισμοί καταποντισμοί  θα μας βρουν αν επιστρέψουμε …στη δραχμή. Ο Γκοτζίλα με σύντροφό του τον Εξαποδώ, θα μας κατασπαράξει.Τα κύματα της οργής των Θεών θα μας ρίξουν στον γκρεμό…Δεν θα μπορούμε να βγούμε έξω απο την Ελλάδα γιατί θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα  όπως μας διαβεβαίωσε ο αξιότιμος κύριος Στουρνάρας.
Και τότε πως θα την βγάλουμε, πως θα επιβιώσουμε, αφού δεν θα μποριύμε να πιούμε τον καπουτσίνο μας στη Ρώμη,τον εσπρέσο μας στο Παρίσι, το ουίσκυ μας στο Λονδίνο, την μπύρα μας στο Βερολίνο. το χαβιάτι μας στις Άλπιες; Τι θα κάνουμε, έ, τι θα γεννούμε οι δυστυχείς;
Διαβάστε κουτορνίθια μου «ανόητοι» δραχμολάνοι, ορισμένα μόνο προβλέψιμα τρομακτικά συμβάντα που όπως μας βεβαιώνουν οι «έγκριτοι» αναλυτές μας των αδιάβλητων ΜΜΕ, θα βιώσουμε αν γυρίσουμε στην επάρατη δραχμή:
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα έχουμε εκατομμύρια ανέργους και θα κλείσουν οι επιχειρήσεις. Ενώ σήμερα έχουμε μόνο 2.000,000 ανέργους και μεταναστεύουν στη Βουλγαρία στην Κύπρο στο Λουξεμβούργο και αλλού οι ελληνικές επιχειρήσεις!
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα φύγουν οι νέοι μας μετανάστες. Σωπάτε καλέ. Μέχρι τώρα έχουν μεταναστεύσει πάνω από 600.000 Ελληνόπουλα από την Ελλάδα του ευρωπαράδεισου.Και έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να αδειάρει όλη η χώρα από νέους.Και τι τους θέλουμε τους νέους δηλαδή;
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα επιβληθούν capital controls! Τρομερό αυτό δεν το περιμέναμε.
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα καταποντιστεί το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ουάουυυυυυ που θα έλεγαν οι κλεφτο-Παπαντωνίου και Μπαρουφάκης μαζί, ως απαστράφτουσες δυτικόδουλες προσωπικότητες.
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα χάσουμε το ισχυρό νόμισμα που έχουμε στα χέρια μας. Ενώ τώρα απλώς δεν έχουμε στα χέρια μας ούτε ισχυρό ούτε ανίσχυρτο νόμισμα.’Ετσι για να μάθουμε να είμαστε κακότροποι.
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα μας αγοράσουν bir para μπρε. Ενώ τώρα τα σπίτια μας έχασαν το 50%-60% της αξίας τους και πολλά απο αυτά τα κατάσχουν οι ξένοι Γύπες αφού δεν μπορούμε να πληρώσουμε εφορία, δόσεις δανείων κλπ.
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα μας εγκαταλείψουν οι εταίροι στο προσφυγικό και θα ξεμείνουν εδώ πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Σωπάτε καλέ. Οι Εταίροι και Εταίρες,  μας αγαπάνε και μας προστατεύουν Για αυτό και μας έχουν μεταβάλλει σε αποθήκη μεταναστών και λαθρομεταναστών και κάθε καρυδιάς καρύδι «καλών παιδιών».
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα είμαστε στο έλεος των Τούρκων δίχως συμμάχους και τα σύνορά μας δε θα είναι πια τα σύνορα της Ενωμένης Ευρώπης. Ενώ τώρα οι Εταίροι και Εταίρες, μας προστατεύουν αφού  ως γνωστόν οι Τούρκοι είναι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ !
Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα βγούμε από το κλαμπ των ισχυρών και δε μας υπολογίζει κανένας. Ε, εδώ αρκεί ένα σκέτο Ουάουυυυυυυ
odosdrachmis.gr