Σάββατο, Αυγούστου 26

Στραβός είναι ο γιαλός ή αυτός ο ... πολιτισμένος κόσμος στραβά αρμενίζει ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Στραβός είναι ο γιαλός ή αυτός ο ... πολιτισμένος κόσμος στραβά αρμενίζει ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ...

Με όλα αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας πιά, -ας είναι καλά οι προοδευτικοί και άθεοι συγκυβερνώντες μας, που σαν κύριοι εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων τα έφεραν και στην Ελλάδα- φοβάμαι πλέον ότι ζώ σε λάθος τόπο και ίσως και χρόνο….
-Το ότι γεννήθηκα λευκός και όχι μελαμψός, σημαίνει για πολλούς πιά, ότι είμαι ...ρατσιστής…
-Θεωρώ τον εαυτό μου  οικονομικά και ηθικά συντηρητικό, διότι ΠΟΤΕ δεν θέλησα να κλέψω ή να κερδίσω χρήματα που ΔΕΝ άξιζα, ΔΕΝ πήγα ποτέ με παντρεμένη γυναίκα, σαν ελεύθερος κι όμως αυτά με τα σημερινά δεδομένα με βαπτίζουν φασίστα.
-Είμαι φανατικός «ετεροφυλόφιλος» αλλά, σύμφωνα με τους ολοένα και αυξανόμενους γύρω μου ομοφυλόφιλους –φανατικούς οπαδούς πιά του ΣΥΡΙΖΑ- είμαι ομοφοβικός….
-Δουλεύω από μικρός και η πείρα με δίδαξε να είμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στα συνδικάτα, τους συνδικαληστές και ότι έχει σχέση με συνδικαλισμό, αλλά με θεωρούν θαυμαστή του μεγάλου κεφαλαίου και … άκουσον – άκουσον, προδότη της εργατικής τάξης.
-Έχω κατασταλάξει πιά, ότι είμαι Χριστιανός-Ορθόδοξος, πασχίζω πολύ γι’ αυτό, αλλά σήμερα …με χαρακτηρίζουν «άπιστο» οι ισλαμιστές που έρχονται λαθραία στη χώρα μας.
-Είμαι ηλικιακά κοντά στα 60 και αυτομάτως θεωρούμαι άχρηστος για εργασία και ηλικιωμένος. Ήδη συμπλήρωσα 4 χρόνια άνεργος και συνεχίζω ακάθεκτος… Κι όμως το επίσημο κράτος ούτε που ενδιαφέρεται... 
-Συσχετίζω τα καθημερινά γεγονότα σκεπτόμενος και με κριτική προσέγγιση, που σημαίνει, δεν είμαι ευκολόπιστος και έχω τις αντιρρήσεις μου για τα τεκταινόμενα, όπως παρουσιάζονται στα MME και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να θεωρούμαι αντιδραστικός.
-Νοιώθω περήφανος και αγαπώ τη πατρίδα μου, που δίδαξε πολιτισμό σε ΟΛΗ τη … «δήθεν» πολιτισμένη Ευρώπη και σ’ ολάκερο τον κόσμο. Πιστεύω ακόμη, ότι στις παρελάσεις θα πρέπει να κρατούν τη σημαία μας οι ΑΡΙΣΤΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ μαθητές. ΟΛΑ αυτά όμως τους δίνουν το δικαίωμα να με χαρακτηρίζουν ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ.
-Πιστεύω στην αριστεία, στη σκληρή δουλειά, αλλά και στη δίκαιη αποζημίωση κάθε εργαζόμενου, σύμφωνα με τα προσόντα του, τις δυνατότητές του και την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να θεωρούμαι ελιτιστής και καπιταλιστής.
-Πιστεύω πως η υπεράσπιση της πατρίδας μου, είναι ζωτική ανάγκη επιβίωσης αλλά και καθήκον ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ της και αυτό με βαπτίζει… μιλιταριστή.
-Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου, στην ελευθερία της σκέψης, στην ελευθερία του ατόμου, γιατί έτσι μας έπλασε ο Κύριός μας κι αυτά αποτελούν και την αρχή της Δημοκρατίας, όμως τα διάφορα κομματικά «τρόλ» ( βρίθει απο δαύτους το διαδίκτυο ), είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να με βρίσουν, να με προσβάλουν, να με λοιδωρήσουν…
Πιστεύω πλέον ότι ΟΛΑ αυτά που προανέφερα, αποτυπώνουν την δραματική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια… και παρά ταύτα, οι πολλοί τα καταπίνουμε αμάσητα….
Παρ’ ότι σε κάποια επιμέρους από τα γραφόμενά μου, ίσως υπάρχει και λογικός αντίλογος, που είναι δυνατόν, να «σηκώσει» και ...καλόπιστη συζήτηση.
Είναι όμως εκπληκτικό, ότι σχεδόν ΟΛΑ αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα σε ΟΛΟ το Δυτικό κόσμο, με αποτέλεσμα να αντιπετωπίζεσαι σαν περιθωριακός ή σαν ασθενής, από τη στιγμή που δημόσια εκφράσεις τη διαφωνία σου.
Αλήθεια γι’ αυτή τη Δύση πασχίζουν να μας κρατήσουν με το ζόρι, οι πολιτικοί μας ταγοί;;;
Προσωπικά τους τη χαρίζω…
Αν και το πρόβλημά μας μετά από 7,5 χρόνια μνημόνια, ΔΕΝ είναι… αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Είναι το ότι πλέον ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ κι εμείς πλατσουρίζουμε χαριτωμένα, σαν να είμαστε στο κόσμο μας….

Κώστας Μίχος