Ο Στάθης Ψάλτης πριν πεθάνει βιντεοσκόπησε τον εαυτό του και είπε «να δώσετε το βίντεο στον Λαζόπουλο»!


Μια αποκάλυψη που αφορά τον Στάθη Ψάλτη είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε τι έκανε λίγες ημέρες πριν πεθάνει.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Σμαραγδή στην εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός προτού πεθάνει βιντεοσκόπησε τον εαυτό του. Αρχικά, μιλώντας για την σχέση του με τον Ψάλτη, ανέφερε: «Αν μας έβλεπες με τον Στάθη Ψάλτη, δεν ήξερες αν είμαστε πατέρας με γιο, αδερφός
με αδερφό. Ήμασταν αδερφές ψυχές, γι’ αυτό όλα τα πράγματα, τα γύρω γύρω που συνέβαιναν, δεν μας άγγιζαν. Διότι αυτό που συνέβη είναι ότι ο Ψάλτης άφησε την ψυχή του και έφυγε. Την άφησε μέσα στην ταινία. Αυτό το έργο τού έδωσε τη… γομολάστιχα για να σβήσει αυτά που δεν θα ήθελε να έχει κάνει, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να γίνουν. Όμως, το τελευταίο του αποτύπωμα είναι αυτό το θηριώδες ταλέντο που καταγράφηκε στην ταινία. Αυτό έγινε και με τον Μουστάκα».
Με αφορμή την παραπάνω αποκάλυψη, εκμυστηρεύτηκε πως ο Στάθης Ψάλτης τράβηξε ένα βίντεο για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Θα σου πω κάτι που δεν είναι γνωστό: Τον Λάκη προόριζα για τον ρόλο του Στάθη. Και έφυγε ο Λάκης για να έρθει ο Στάθης. Γι’ αυτό και ο Στάθης προτού πεθάνει βιντεοσκόπησε τον εαυτό του και είπε «να το δώσετε στον Λαζόπουλο». Ο Στάθης τα ήξερε όλα. Ήξερε ότι ο Λάκης, που είναι μια επίσης αγαθή ψυχή, χωρίς να του το πει ποτέ κανείς, ότι έφυγε από την ταινία για να μπει εκείνος». (govastileto.gr)
Πηγή
 tromaktiko.org