Η Μπέλα Χαντίντ πάει για Οσκαρ!


Το βιογραφικό της περιλαμβάνει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Στα 20 χρόνια της, όμως, η Μπέλα Χαντίντ δεν αρκείται στο μόντελινγκ και θέτει ως νέο στόχο ζωής την κατάκτηση ενός Οσκαρ.
Από την

Πετρίνα Καλαμβοκίδη
«Θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Πρέπει να αρχίσω να κάνω μαθήματα και να βρω έναν τρόπο να αποστηθίζω καλύτερα, γιατί έχω κακή μνήμη. Θα ήθελα να κερδίσω Οσκαρ μια μέρα» δήλωσε το 20χρονο top model σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Telegraph».

Παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα έχει γίνει το πρόσωπο σε 17 διαφημιστικές καμπάνιες, η Χαντίντ επιθυμεί να αρχίσει νέα καριέρα από το μηδέν. «Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά πολύς κόσμος θεωρεί ότι το μόντελινγκ είναι ένα κακό μέσο για να γίνει κανείς διάσημος. Εγώ όμως στα 18 μου ήμουν 100% οικονομικά ανεξάρτητη. Οχι λόγω των γονιών μου, αλλά επειδή είχα δουλέψει σκληρά δύο χρόνια» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, τον Ιούλιο.
Αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της έως σήμερα είναι ότι εξαιτίας της δουλειάς βιάστηκε, όπως λέει, να γίνει γυναίκα και παραδέχεται ότι θέλει όσο τίποτα να ζήσει ξανά τα εφηβικά χρόνια της.

«Από κει που μιλούσα στη μητέρα μου και στα άλογά μου, άρχισα να μιλώ δημόσια και να περπατάω σε πασαρέλες, μπροστά σε εκατοντάδες άτομα» δήλωσε χαρακτηριστικά.http://gr.contentexchange.me/