ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΕΤΟΙΜΗ Η»ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ»-ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΩΡΑ

ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τρομακτικης εκτασης είναι η Καταστροφη που δημιουργεί το κατοχικό καθεστώς στα χωρια της επαρχιας χωρις να γινεται καν θεμα στα ΜΜΕ. Η αέναη ανακύκλωση των μνομονίων τελειώνει την Ελλάδα όχι μόνον ως Κράτος, αλλά κι ως συγκροτημένη Κοινωνία.. Η χώρα γίνεται αυτό που είχε ανακοινώσει ο άνευ τσίπας πορδυπουργός της, «Αποθήκη ψυχών αντί για χώρα, «χωρος» για καταυλισμό προσφυγομεταναστών..

Δεν εννοω μονο την ολοκληρωτικη διαλυση των τοπικων μικροοικονομιων καθως στα περοσσοτερα χωρια εχει κλεισει πλεον μεχρι και το παραδοσιακο περιπτερο της πλατειας και ολη η οικονομικη ζωη συμψηφίζεται σε 1-2 καφενεια και μια ταβερνα… Εννοώ και την τεραστια Αρπαγή κληρονομικων καλιεργησιμων και μη περιουσιων, οι οποιες ξαφνικα με το νεο κυβερνητικο προκάλυμα κλοπης , αυτο των δασικων χαρτων του 1945 , αφαιρουνται μαζικα απο τους νομιμους σε βαθος αιωνων ιδιοκτητες τους για να περασουν ετσιθελικα στο Δημοσιο ή στην καλύτερη περιπτωση να αναγκαστουν οι νομιμοι ιδιοκτητες της γης να ξαναπληρωσουν χρυση την ιδιοκτησια τους ή το πιθανο ακινητο που ειχαν χτισει ή κληρονομισει εκει πριν απο πολλα χρονια… Μιλαμε για απιστευτο μεγεθος βιαιης φτωχοποιησης ολοκληρης σχεδον της Ελληνικης επαρχιας και το χειροτερο ειναι οτι οι ιδιοι οι κατοικοι των χωριων το αντιμετωπιζουν με μια μοιρολατρικη αποσυρση στη διεκδικηση της ζωης τους… Βασικά αυτά συμβαίνουν λόγω της «Ενημέρωσης» απο τα ΜΜΕ, η οποία καταιγιστική προπαγάνδα βομβαρδίζοντας την καθημερινότητα δεν επιτρέπει κανενος είδους συνενόηση για να αντισταθούν οι τοπικές κοινωνίες, ούτε βεβαίως ευρύτερα στο πολιτικό επίπεδο… Εκεί η διακυβέρνηση των ομοφυλοφίλων της Αθήνας έχει βάλει την Ελλάδα στον αυτόματο πιλότι του ESM..  Δείτε το παρακάτω σημείωμα.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΙΧΤΑΣ : Όταν μάθαμε τον Σεπτέμβριο του 2015, ότι ο Τσίπρας, παίρνοντας δάνειο από τον ESM (ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθεροποίησης) παρέδιδε ΑΥΤΟΜΑΤΑ την εθνική κυριαρχία και ΟΛΟ τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας χωρίς να υπάρχει το παραμικρό δικαίωμα διαμαρτυρίας ή διαπραγμάτευσης σύμφωνα με το καταστατικό αυτού του οργανισμού, το προσπεράσαμε σαν κάτι ελαφρό. Τώρα αγανακτούμε εναντίον του ξεπουλήματος δημοσίων επιχειρήσεων, της ΔΕΗ, των αεροδρομίων, των λιμανιών, της γης, των παραλιών, ακόμα και του νερού, αλλά πάλι ξεχνάμε να τα συνδέσουμε με τον ESM, το ευρώ και τα μνημόνια…

Δυστυχώς δεν τρώνε μόνο οι άλλοι σανό. Τρώμε κι εμείς, τον μασάμε αργά-αργά και τον απολαμβάνουμε. Διότι ξέρουμε πως …
«…Όποια χώρα δανειοδοτείται από τον ESM δέχεται αυτόματα ότι το χρέος της είναι βιώσιμο, παραιτείται αυτόματα από κάθε δικαίωμα στην άσκηση δικής της οικονομικής πολιτικής, παραιτείται από την δημόσια περιουσία της και δεν μπορεί να αποφασίσει ο,τιδήποτε, ακόμα και κάτι ασήμαντο, χωρίς την έγκριση αυτού του μηχανισμού. Επίσης, δεν μπορεί να μετανοιώσει για ο,τιδήποτε, δεν μπορεί να πετύχει οποιαδήποτε ξεχωριστή συμφωνία και δεν μπορεί να καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια, δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα του λόγου σε οποιοδήποτε ζήτημα την αφορά. Όλα τα μνημόνια που έχει υπογράψει η Ελλάδα εκπορεύονται από τον ESM με κατεύθυνση την “ευρωπαϊκή ολοκλήρωση”.
Αυτός είναι ο λόγος που οι σημερινοί ηλίθιοι κυβερνώντες δεν νοιάζονται για τίποτα. Έχουν επιλέξει συνειδητά κι έχουν υπογράψει την παραίτησή τους από όλα.anaktisis.net