ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΥΠΝΑ !! ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Παραχώρηση εκτάσεων γης σε 1.500 “πρόσφυγες” σε Βοιωτία και Μακεδονία!

Παραχώρηση εκτάσεων γης σε 1.500  “πρόσφυγες” σε Βοιωτία και Μακεδονία!
Ύστερα από τα συσσίτια, τα διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες κτλ, η κυβέρνηση αριστεροκομμουνιστών προβαίνει σε ενα βήμα παραπέρα για τα βιολογικά αδελφια τους.
Όπως αναφέρεται στις εφημερίδες υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου
να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 "πρόσφυγες" και "μετανάστες" και να γίνει και η εκμάθηση σχετικά με την καλλιέργειά της.
Φυσικά, η συνεργασία των υπουργείων σε αυτή την κατεύθυνση δεν πρόκειται να μείνει στα τρία υπουργεία. Συντόμως θα μπει σε αυτήν και το υπουργείο οικονομικών, προκειμένου να ελαφρύνει τους "πρόσφυγες" από την βαριά φορολογία.
Επίσης, μία άλλη διάσταση που αναμένεται να λάβει η συνεργασία των υπουργείων είναι η παράδοση σε "πρόσφυγες" των κτημάτων που χάνουν οι Έλληνες λόγω χρεών. Αυτά όλα προφανώς αποτυπώνονται ως συνέχεια της αντίληψης της συγκυβέρνησης περί προσφύγων «επενδυτών».
Αναμένεται κύμα αντιδράσεων για αυτήν την ομολογουμένως ρηξικέλευθη και πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης
Πληροφορίες απο το magnesia247.gr

 http://www.aetos-apokalypsis.com