Τρίτη, Αυγούστου 8

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:Δεν αναγνωρίζουμε τον λογαριασμό των 40 δισ. ευρώ για το Brexit που μας ζητούν οι Μαφιόζοι «Δεν αναγνωρίζουμε τον λογαριασμό των 40 δισ. ευρώ για το Brexit»

Επίσημη τοποθέτηση από την εκπρόσωπο της Βρετανίδας πρωθυπουργού

Επίσημη θέση για το θέμα που ανέδειξε μέσω άρθρου του ο Guardian και στο οποίο τονίζεται ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να καταβάλει 40 δισ. ευρώ για τη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων της χώρας στο πλαίσιο του Brexit, πήρε η κυβέρνηση της χώρας.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, «η Μεγάλη Βρετανία δεν αναγνωρίζει τα 40 δισ. ευρώ ως το ποσό που είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και δεν θα το πληρώσει».
Πριν το δημοσίευμα του Guardia, η «Sunday Telegraph» είχε αναφέρει ότι η χώρα είναι διατεθειμένη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό για το διακανονισμό των οικονομικών της υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Brexit, επικαλούμενη τρεις ανώνυμες πηγές χωρίς ντουκουμέντα, με γνώση της διαπραγματευτικής στρατηγικής της χώρας.
«Σε ό,τι αφορά το ποσό, δεν το αναγνωρίζω», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μέι στους δημοσιογράφους. «Η πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στην επιστολή της για την ενεργοποίηση του Άρθρου 50 ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να συζητήσουν μια δίκαιη διευθέτηση των δικαιωμάτων μας και των υποχρεώσεών μας ως κράτους-μέλους της ΕΕ», συμπλήρωσε.
 oxafies.com