Κυριακή, Αυγούστου 27

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ : Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ-- ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ !(ΜΕΡΟΣ Α)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ















ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ 
ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΙΟ. 


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ 
ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 
ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ 
ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΠΙ 
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ 
ΠΛΑΝΗΤΗ (ΙΡΑΚ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΛΠ),
ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ 
ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,

Είναι φαιδρο-αισχρο οτι  οι νεοταξιτες που διαδασκουν να αποδεχονται ολοι την διαφορετικοτητα-πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών και  εθνολογικών μειονοτηων  να μάχονται την μοναδικη   κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκεινους.

Ο ανθρωπος ο οποιος θα επρεπε να παιρνει το βραβειο νομπελ ειρηνης καθως και ολα τα σχετικα βραβεια, μαζι με τον Συριακο λαο (Χριστιανους και Μωαμεθανους), τον αποκαλουν "εγκληματια" πολεμου.

Επισης ο Μπασαρ Ασαντ θα επρεπε να διδασκει και να κανει σεμιναρια, μαζι με τον πατριαρχη Αντιοχειας και τον Μεγαλο Μουφτη για το πως συνυπραχουν τοσο ειρηνικα χριστιανοι και μουσουλμανοι.


Ειναι γεγονος οτι ο νεοταξιτης Τραμπ, δεν γνωριζει τον υπατο των φιλοσοφων των Αριστοκλη ο οποιος διδαξε : οτι αξιος τιμης σε μια πολη ειναι οποιος δεν αδικει. Ομως ολα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν ,οσοι σταματουν τις αδικιες (Αριστοκλης-Νομοι). 

Φυσικα δεν γνωριζει τον Επικτητο και οτι διδαξε οτι το ισιο δεν χρειαζεται χαρακα και το δικαιο δικαιοσυνη.

Εαν καποιοι πρεπει να δωσουν λογω αυτοι ειναι οι αμερικανοι και ολες οι χωρες που τους ακολουθουν.


Στην Συρία οι αγαρηνοι οι Χριστιανοί Ελληνορθόδοξοι και οι Καθολικοί, είναι αδέρφια και ζουν μαζί ειρηνικα μεταξυ τους.
Στο μεγάλο αγαρηνο τεμενος της Δαμασκου, το τρίτο πιο σηματντικο  τεμενος σε ολο τον κοσμο για τους ισμαηλιτες φυλάσσεται η κεφαλή του αγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

Το τέμενος έχει τέσσερις μιναρέδες από τους οποίους ο ένας είναι αφιερωμένο στον ιησου Χριστο.
Εδώ βλέπουμε ότι ενας στόχος των νεοταξιτων είναι να μην υπαρχουν χριστιανοι στην  Ανατολή στην οποία εζησε ο ίδιος ο Χριστος. Ηδη, στο Ιράκ απέμεινε το 25% των χριστιανών που ζούσε εκεί ενώ στην Συρια ένα 10%.

Ο ισχυρότερος σύμμαχος της κυβέρνησης Άσαντ είναι η σιιτική Χεζμπολάx, η οποία προστατεύει τους Αλεβήτες, τους Χριστιανούς και τις άλλες θρησκευτικές μειονότητες που έχουν γίνει στόχος των εξτρεμιστών του isisa.

Το ορθόδοξο πατριαρχείο στην Αντιόχεια στηρίζει την κυβερνηση Ασαντ ως συνεπεια των διωγμών και των σφαγών των χριστιανών από το Ισλαμικό κράτος.
Το ίδιο ισχύει και με την καθολικη εκκλησια.
Ο καθολικος επίσκοπος στο Χαλέπι , είναι διπλα στον νομιμο ηγετη της Συριας Μπασαρ Ασαντ. 
Ολοι οι Χριστιανοί της Συρίας στηρίζουν τον Ασαντ ο οποίος πάντα σεβάστηκε τα δικαιώματα των χριστιανων και τους υπερασπίστηκε, όταν με την υποστήριξη της δυσης, της Σαουδικης Αραβίας και της Τουρκιας, εφθασαν οι τρομοκράτες στην Συρία και τους δολοφονούσαν, τους χριστιανους.
Η σημερινή κρίση στη Συρία παντοτε εχει ως στοχο την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας όπου η συμβίωση χριστιανων και σαρακηνων ήταν παραδειγμα.
Ναι η συμβιωση μεταξυ Χριστιανών και Αγαρηνών στην Συρια αποτελει παγκοσμιο πρωτυπο. Αυτό φυσικα είναι κατι που δεν το επιθυμουν οι νεοταξιτες.
Η Συρια ειναι το απολυτο δημοκρατικο Αραβικο κρατος.
 Οι ελευθερίες και τα δικαιωματα σχετικά με τις γυναίκες δεν υπάρχουν σε καμία άλλη αραβική χώρα.
Ενδεικτικο ειναι οτι το 2010 υπήρχαν επτά υπουργοί ήταν γυναίκες. 
.
Η Συρία , είναι το μονο ελευθερο αγαρηνο κρατος. Στην Συρια ολες οι
θρησκευτικες  μειονοτητες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ισμαηλιτες.
Ο Πρόεδρος Μπασαρ Ασαντ  είναι ο προστατης των Χριστιανών στην Συρία.

Οσο παραμενει ο ασαντ στην εξουσια δεν κινδυνευουν οι χριστιανοι.
Ο προεδρος Μπασαρ Ασαντ μπορει να κρατησει ενωμενο αυτό το εύθραυστο εθνικοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα από την τελεια διακυβερνηση του.

Ο Πρόεδρος Μπασαρ Άσαντ είναι ο εγγυητής της παρουσίας ολων των Χριστιανών στην Συρία.
Οι Ισμαηλιτες, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και ολες οι μειονότητες είναι θερμοι υποστηρικτές του Άσαντ, διοτι είναι ο προστατης της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.

ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ
ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ"
ΠΟΛΕΜΟΥ.

Χριστιανοι και μωαμεθανοι γνωριζουν παρα πολυ καλα οτι η πτωση του Μπασαρ Ασαντ θα επιφερει τον αφανισμο τους.

Για αυτο Χριστιανοι και μουσουλμανοι πολεμουν διπλα στον προεδρο Ασαντ.
Η Συρια για τους νεοταξιτες είναι ενας ενεργειακός κόμβος, ο οποιος δύναται να αποτελέσει μια αξιόλογη επιλογή διαφοροποίησης των πηγών και των δικτύων τροφοδοσίας τους, καθως και αύξηση της ενεργειακής ασφάλειας. 

Ταυτόχρονα με αυτό τον τροπο, με τους δικους τους ενεργειακούς αγωγους , δεν θα ειχαν πλεον θεμα εξάρτησης από το την Ρωσια (ρωσικό φυσικό αέριο). 

Η αιτια του πολεμου στην Συρια, είναι , όταν δυο από τα τσιρακια των εωσφοριστων Κατάρ και Τουρκία, επεδίωξαν να φτιάξουν τον δικό τους αγωγό, για να εχει δωρεαν φυσικο αεριο η γερμανια. 

Ο αγωγος θα ξεκινούσε από το Κατάρ, θα περνούσε από τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία και από εκεί προς τη Συρία και την Τουρκία.

Εν συνεχεία, ο αγωγός θα κατευθυνόταν προς τη Βουλγαρία και την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Ο αγωγός αυτος θα ηταν η μοναδικη επιλογή απεγκλωβισμού της Ευρώπης, δηλαδη της γερμανιας από την από τη Ρωσία, σε θεματα ενεργειας. 


Η Συρία αρνήθηκε όμως να υπογράψει τον αγωγό που ήθελαν Τουρκία και Κατάρ, δηλαδή Αμερικη .

Η Συρια υπεγραψε υπέγραψε μια συμφωνια για έναν αγωγό από πλούσια κοιτάσματα του «Pars» , που θα ξεκινουσε απο το Ιράν, ώς το Ιράκ και προς την ίδια τη Συρία για να είναι δυνατή από τα δικά της παράλια η τροφοδοσία της Ευρώπης.


Αυτή είναι μια κινηση η οποια είχε την στήριξη και της Μόσχας.Ο αγωγός από το Ιράν στο Ιράκ και στη Συρία ήταν και Ρωσικη επιλογή.

Απο την στιγμη όμως που θα έπεφτε ο Άσαντ, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα υπερίσχυαν και ενεργειακά στην περιοχή. Μην ξεχνατε αλλωστε ότι , η Συρία είχε άριστες σχέσεις με το Ιράν, το οποίο ανέκαθεν τη στήριζε.

Από αυτό το σημείο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη Συρία.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Άσαντ και το καθεστώς του έπρεπε να φυγουν από τη μέση. 


Το πιο εύκολο "επιχείρημα", ήταν ότι ο Ασαντ είναι αντιδημοκρατικός.

Για αυτό αρχισε αμεσως αυτό ο "εκδημοκρατισμος" της Συριας. 

Αμεσως άρχισε η επιδότηση της αντιπολίτευσης, από τους νεοταξιτες , από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ στο πλαίσιο της δημιουργίας του στρατού της αντιπολίτευσης με τη στήριξη των Αμερικανων , οι οποίοι προσδοκούσαν να έχουν ρόλο στην μετά Άσαντ εποχή, στα ενεργειακα. 

Με όλα αυτά ,από τη μια, το Ισραήλ βολευόταν από το εν εξελίξει σενάριο. Από την άλλη, όμως, δεν θα ήθελε να δει την Τουρκια να αποκτά νέα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η γερμανια είναι η υπευθυνη για την δημιουργια του φοβερου αυτου πολεμου στην Συρια. Η γερμανια δεν επιθυμει ειτε δεν την ενδιαφερει η δημιουργια κρατους από τους Κουρδους.

Η γερμανια ειχε κανει συμφωνια με το καταρ, ώστε να περασει αγωγος από την Συρια , για να είναι ανεξαρτητη ενεργειακα από την ρωσια.

Όμως ο πολύ μεγαλος  πατριώτης Μπασαρ Ασαντ δεν αποδεχτηκε τα σχεδια του Καταρ και των γερμανων ώστε να περασει ενας αγωγος μεσα από το Συριακο κρατος με αποτέλεσμα να ξεκινησει ενας πολύ αιματηρος πολεμος. 

Με την αντισταση του Μπασαρ Ασαντ αλλαξαν πλεον κατά πολύ όλα τα γεωστρατηγικα δεδομενα.

Η λυση πλεον στο τεραστιο ενεργειακο πρόβλημα θα δωθει με την δημιουργια ενός πολύ ισχυρου προτεκτοράτου το οποιο θα είναι το νέοσυστατο κρατος του Κουρδισταν.
Το Κουρδικό κράτος θα έχει έξοδο στην θάλασσα για αυτό και θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με αέριο του ιρακινού Κουρδιστάν, με Ιρανικό, με ισραηλινό, με κυπριακό, αιγυπτιακό και  πιθανον με Ελληνικό.

Για αυτό θα κατασκευασθεί ενας νέος αγωγός , ο east med, ο οποίος θα είναι υποθαλάσσιος και θα ξεκινάει από Ισραήλ και θα ενώνει την Κύπρο με την Ελλαδα, την Ιταλία και την Αυστρία.

Σε περιπτωση που υπαρχει καποιο πρόβλημα ο αγωγος θα περασει μεσω της Κρητης, για αυτό μεταξυ αλλων εχουμε όλα αυτά, τα  περι ανεξάρτητης Κρητης τα τελευταια χρονια.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Πριν όπως από τους αστάθμητους παραγοντες η γερμανια για να είναι ανεξαρτητη η γερμανια ειχε κανει συμφωνια με το Καταρ, σχετικα με την ασυσταση της αραβικης αυτοκρατοριας.

Είχε υποσχεθεί η γερμανια στο Κατάρ ότι σε αντάλλαγμα με την απρόσκοπτη παροχή αερίου θα παρέδιδε την νότια Ευρώπη στο Κατάρ το οποίο θα την μετέτρεπε σε αραβικό κράτος με την αναβίωση της αγαρηνης  αυτοκρατορίας η οποία εκτείνονταν σε βόρεια Αφρική -Ισπανία και νότια Ιταλία.
Στην σύγχρονη εποχη η αυτοκρατορια των σαρακηνων θα περιελάμβανε την Ελλαδα  το Αφγανιστάν,το Πακιστάν και την  ινδία
Οι χάρτες οι οποιοι εχουν κατα καιρούς δημοσιεύθει, δεν γινονται τυχαια αλλα αποτυπώνουν με ακρίβεια τα εωσφορικα  σχέδια του Κατάρ.




Στα πλαισια αυτης της συμφωνιας η Γερμανία με διάφορες συνθήκες και νόμους όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο επέβαλε τα εκατομμύρια των παράνομων  αγαρηνων μεταναστών στην Ευρώπη.

Τώρα που η συμφωνία με το Κατάρ για αγωγό εγινε απιαστο ονειρο εμειναν στην Ευρωπη τα εκατομμύρια μετανάστων που την έχουν πλημμυρίσει.  

Επισης οι μετανάστες είναι αρκετοι και στην  ίδια την Γερμανία και είναι πλεον δυσκολο να εκδιωχθούν από την Ευρωπη.

Στα πλαισια αυτά με την δραματικη αλλαγη των δεδομενων στην Συρια λογω του Μπασαρ Ασαντ, και της ρωσιας η Γερμανια δεν εχει πια ανοιχτα τα σύνορα της για τους μωαμεθανούς.

Το ιδιο εκαναν και οι υπολοιπες χωρες της ευρωπης, οι οποιες εκλεισαν τα σύνορα τους. Τωρα με την αλλαγη της διαδρομης του ενεργειακου αγωγου, αποφασισαν ταυτόχρονα να γινει αραβικο εδαφος μονον η Ελλαδα.

Με αυτόν τον τροπο και εκεινοι δεν θα κινδυνευουν από τους αγαρηνους, και οι τουρκοι θα μεινουν ευχαριστημένοι διοτι θα αναπληρωσουν όλα τα χαμενα εδάφη από την δημιουργια του Κουρδικου
κρατους. 
ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Εντούτοις σε περιπτωση που χασει τον πολεμο ο πατριώτης Ασαντ η Συρια θα γινει προτεκτορατο , και ο αγωγος τελικα θα περασει μεσα από την Συρια, χωρις να χρειαζεται η υποστηριξη των Κουρδων, ειτε η δημιουργια του νεου Κουρδικου κρατους.
Όμως και στις δυο περιπτώσεις, ειτε περασει ο αγωγος από την Συρια, ειτε ο αγωγος θα περασει από το νεοσυστατο Κουρδισταν , για την Ελλαδα εχουν αποφασισει οριστικα και αμετάκλητα ότι θα καταληφθεί από τους ισμαηλιτες.

Η Ρωσια είναι δεδομένο ότι είναι μια πολύ μεγαλη δυναμη. Ανηκει κατά γενικη ομολογια μεσα στις κορυφαιες σε στρατιωτικη ισχυ χωρες του πλανητη.



 Για την ρωσικη δυναμη είναι θεμα μερικων ημερων ειτε εβδομάδων, ώστε να βαλει τελος στον πολεμο της Συριας. 



Αυτό πρεπει να γινει για καθαρα χριστιανικους λογους ώστε να μην σκοτώνονται αθωοι ανθρωποι.



 Ηδη η καταστροφή είναι παρα πολύ μεγαλη στην Συρια. Το αποτέλεσμα της αρνησεως των Συριων να υποταχθουν, είναι ότι το 12 % είναι σκοτωμένοι.


Ο μεσος ορος προσδοκομενης ζωης από τα 77,5 χρονια το 2010 εφτασε τα 55,4 χρονια το 2016, ενώ το ποσοστο φτώχειας εφτασε το 85,2% .


 Γιατι λοιπον ενώ εχει την δυναμη η Ρωσια δεν σταματα αυτην την αδικη καταστροφή του Συριακου λαου; 


Mηπως γιατι τωρα με το οικονομικο εμπάργκο των δυτικων εχει τεραστια αναγκη να καλυψει ένα μερος της οικονομικης ζημιας; Η Συρια είναι ενας από τους καλυτερους πελατες των ρωσων σε εξοπλιστικα. 



Σε καιρο ειρήνης κάθε χρονο, οι Συριοι εδιναν το ποσο των 700 εκατομμυριων δολαρίων. Από το 2011 με την εναρξη του πολεμου στην Συρια είναι απολυτως βεβαιον ότι το ποσο αυτό είναι πολύ μεγαλυτερο. 



Στρατιωτικο εξοπλισμο από την ρωσια δεν παιρνει κάθε χρονο μονον η Συρια, αλλα παιρνουν το Ιραν, το οποιο στηριζει πολεμικα την Συρια. 



Πολεμικο εξοπλισμο από την ρωσια αγοραζει και η Αρμενια. Εάν λοιπον τελειωσει γρηγορα αυτος ο πολεμος ο οποιος εχει ακομη πολύ μελλον, τοτε αυτό θα ηταν μεγαλη οικονομικη ζημια για την ρωσικη υπερδυναμη. 

Ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα για την Ρωσια ειναι οτι δοκιμαζει σε πραγματικες συνθηκες πολεμου τους πυραυλους και τα πανακριβα οπλικα συστηματα.  

Τα πανάκριβα ρωσικα οπλικα συστημτα όπως οι πυραυλοι, η ρωσια τα εχει για την δικη της προστασια, ενω την ιδια στιγμη ενα μερος απο αυτα τα πανακριβα οπλικα συστηματα της τα αγοραζουν ξενες χωρες. 
Με αυτόν τον τροπο η Ρωσια όχι μονον δεν χανει χρηματα εξαιτιας των κυρωσεων από τους Δυτικούς αλλα παραλληλα αποτελει τον πιο αξιοπιστο προμηθευτη οπλων, αεροπλάνων, και οπλικων συστηματων στον κοσμο.



ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ;

Φυσικα είναι γνωστο ότι τον πολεμο δημιουργησαν για ενεργειακα θεματα οι δυτικοι εωσφοριστες νεοταξιτες. 


Εντούτοις ο Χριστιανος; Πουτιν που εχει την δυναμη να τον σταματησει αμεσα αυτόν τον πολεμο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το κανει. 


Ακομη ευκολα καταλαβαινει καποιος γιατι επετρεψαν οι ρωσοι την εισοδο των Τουρκων, των Αμερικανων κλπ, εντος του Συριακου εδαφους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

  

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ