Έξαλλος ο Kanye West με τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών-Τι απαντά ο ράπερ

Έξαλλος ο Kanye West με τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών-Τι απαντά ο ράπερ
Μεγάλη είναι η κόντρα του συζύγου της Kim Kardashian, Kanye West και της ασφαλιστικής του εταιρείας με αφορμή την κατάρρευση του ράπερ επί σκηνής τον περασμένο Νοέμβριο, που είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η περιοδεία του, καθώς τον κατηγορούν για χρήση ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Lloyd’s του Λονδίνου, η κατάρρευση του τραγουδιστή προκλήθηκε από τη χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα μαριχουάνας. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία του αρνείται να τον πληρώσει μετά την αναγκαστική ακύρωση των συναυλιών του.

Όπως αναφέρουν τα νομικά έγγραφα, η Lloyd’s αναφέρει πως η χρήση μαριχουάνας ενδέχεται να προκάλεσε τα ψυχολογικά προβλήματα, επιχείρημα που χρησιμοποιεί σε μια προσπάθεια να ακυρώσει την μήνυση του τραγουδιστή.Από την πλευρά του, ο 40χρονος ράπερ φέρεται να ζητά αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, λέγοντας πως η εταιρεία δεν τον έχει πληρώσει ακόμη για τις εμφανίσεις που ακυρώθηκαν. Παράλληλα, την κατηγορεί ότι σκοπίμως διέρρευσε «καταστροφικές πληροφορίες» στα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή.

Ο West μάλιστα προειδοποίησε άλλους καλλιτέχνες να μην επιλέγουν να συνεργαστούν με την εν λόγω εταιρεία, καθώς «οι καλλιτέχνες νομίζουν πως αγοράζουν την ησυχία τους. Οι ασφαλιστές ξέρουν, όμως, πως τους πουλάνε ένα εισιτήριο για τα δικαστήρια».

Θυμίζουμε πως, λίγο μετά την κατάρρευσή του, ο Kanye West μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική και ακύρωσε 21 προγραμματισμένες συναυλίες. Μάλιστα, την δικαστική διαμάχη την ξεκίνησε ο ίδιος, καταθέτοντας, μήνυση κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, επειδή δεν τον έχει πληρώσει. govastileto.gr