Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ “Θ’ ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ 2017”


allh-ellada
2525 χρόνια μετά Δημοκρατικές Μεταρρυθμίσεις Κλεισθένη
__________________________________________________
Η «άλλη ΕΛΛΑΔΑ»  http://alliellada.gr
(Σύμπραξη εκτός Βουλής Κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων) καλεί στα ένατα ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ, που ανελλιπώς διοργανώνονται από τα μέλη της, όλους τους ενεργούς νοήμονες πολίτες και συλλογικότητες να λάβουν μέρος στο διάλογο και τις πρωτοβουλίες για την αναζήτηση και δημιουργία της Ελλάδας του μέλλοντός μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α. Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017-Παγκόσμια Ημέρα Δημοκρατίας και ώρα 18:00 στην Πνύκα ξεκινά ο εορτασμός των Θ’ Κλεισθενείων, με την κλασσική ετήσια εκδήλωσή μας: «Τις αγορεύειν βούλεται;». Οι ομιλίες θα γίνουν στο κιόσκι δίπλα στην εκκλησία του Λουμπαδιάρη – πριν την είσοδο στην Πνύκα, με κεντρικό θέμα: «Η ανάγκη συσπείρωσης πατριωτών δημοκρατών για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ - Αρχές λειτουργίας και δράσεων»
Β. Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 19:00-23:00 στον πολυχώρο «ΑΙΤΙΟΝ» (Τζιραίων 8-10, Μακρυγιάννη (Σταθμός Μετρό: Ακρόπολη)) στην εκδήλωση με θέμα: «Η αποτυχία του Διαλόγου για το Σύνταγμα και οι ευθύνες συνέχισής του από Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση»
Γ. Κυριακή 17 και Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 19:30 – 23:00 Στο νέο μας «Στέκι Πολιτισμού κι Επιμόρφωσης Δημοκρατίας - ΣΠΕΔ» που εγκαινιάζουμε στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής (στη συμβολή των οδών Ψαρών και Γούναρη – Αλσύλλιο Τοπικής Δημοκρατίας) στις εκδηλώσεις με θέμα:
Γ1. Την Κυριακή: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Δράσεων και Αλληλεγγύης στην Ελλάδα της κρίσης»
Γ2. Τη Δευτέρα: «Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις του Χάρτη Τοπικής Αυτοδιοίκησης – «Καλλικράτης» – για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ, βασισμένη στις πόλεις της»

nelse