Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Γελοιότητα: Η Φ.Γεννηματά επιτίθεται στον Α.Τσίπρα γιατί ψήφισε το 3ο Μνημόνιο ενώ αυτή είχε ψηφίσει μόνο τα δύο πρώτα!

Γεννηματά «Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, είναι ο Αλέξης Τσίπρας! --Φωφάρα επειδή τα 'χεις τα χρονάκια σου και ίσως να έχεις πάθη μαλάκυνση, να σου υπενθυμίσουμε ότι την Ελλάδα την αλυσόδεσε ο ΓΑΠ με την παρέα του που μέσα σ' αυτή την παρέα ΟΛΕΘΡΟΥ ήσουν κι εσύ, και φυσικά συνέχισε ο άλλος Εθνοπροδότης ο Αλέξης Τσίπρας

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Γεννηματά στην δήλωσή της υπογραμμίζει: «Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

Είναι πραγματικά αστείο, αφού αυτή η δήλωση ταιριάζει «γάντι» σε δύο προέδρους του ΠΑΣΟΚ: Τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Τελείως συμπτωματικά, η Φώφη ψήφισε και τα δύο πρώτα Μνημόνια που έκαναν αυτό ακριβώς που περιγράφει!

Και καταλήγει λέγοντας ότι «ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει».