Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27

Προβληματισμός Σαββίδη από την δικαστική διεκδίκηση Καραβάτου- Κατσούλη

kobetai-i-ekpompi-twn-katsouli-karabatou-sto-epsilon.w_hr-600x275
Λαβύρινθος αποδεικνύονται για τον Ιβάν Σαββίδη οι διεκδικήσεις διαφόρων πρώην στελεχών και παρουσιαστών από το κανάλι «Ε».
Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του, που προσπαθούν να ολοκληρώσουν το deal, να βρίσκονται καθημερινά μπροστά σε ανοιχτές δικαστικές εκκρεμότητες. Εκτός από την γνωστή κόντρα
Φουρθιώτη- Καρβέλα, που λέγεται ότι βρίσκεται σε συμβιβαστική διαδικασία, έχει προκύψει και άλλη μία με το γνωστό ζευγάρι Κατσούλη- Καραβάτου, που διεκδικούν από το κανάλι 480.000 ευρώ, βάση του αρχικού συμβολαίου τους, αλλά και ποσοστά από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις στην εκπομπή τους.
Η πλευρά Σαββίδη προβληματίζεται εάν η ίδια πρέπει να επιβαρυνθεί με αυτές τι οικονομικές αξιώσεις και ως εκ τούτου θα πρέπει να αφαιρεθούν από τίμημα, ή αν η παλαιά ιδιοκτησία, δηλαδή ο Φίλιππος Βρυώνης, θα πρέπει άμεσα να κλείσει αυτές τις εκκρεμότητες, καταβάλλοντας τα απαιτούμενα ποσά.
Νομικοί κύκλοι, που παρακολουθούν την υπόθεση, λένε ότι -παρότι και το κανάλι έχει προσφύγει και αυτό στα δικαστήρια και ζητά αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη, διότι οι δύο παρουσιαστές δημοσιοποίησαν τους λόγους για το «διαζύγιο» τους με το «Ε»- το ζευγάρι θα κερδίσει την δίκη και εκτιμούν ότι η απόφαση θα τους δικαιώσει με ποσό άνω του 50% από αυτό που διεκδικούν.makeleio.gr