Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26

Συμπληρώματα διατροφής και καλή μνήμη

Συμπληρώματα διατροφής και καλή μνήμη
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Έτσι, προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό μία σειρά από ιδιότητες, οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για τη φυσική και σωστή λειτουργία του. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε καθημερινή βάση.
Για αυτό οι εταιρείες διαθέτουν στην αγορά τεράστια γκάμα τέτοιων σκευασμάτων.
Οι πολυβιταμίνες Memory της Lanes κυκλοφορούν σε συσκευασία των 30 ταμπλετών και συμβάλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την πνευματική υγεία. Η κάθε συσκευασία περιέχει Panax Ginseng, Ginkgo Biloba, 11 βιταμίνες και 6 μέταλλα. Αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν με θετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης, καθώς και τη σωματική τόνωση και πνευματική διαύγεια.
Περιέχει, ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνες Β, C, συστατικά τα οποία βοηθούν στην παραγωγή ενέργειας, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και τη νευροδιαβίβαση. Επιπλέον σίδηρο, ψευδάργυρο και παντοθενικό οξύ, τα οποία βοηθούν σημαντικά όσον αφορά τη νοητική επίδοση.
Το γκίνγκο μπιλόμπα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό τόσο σε άτομα μεγαλύτερης, όσο και νεαρής ηλικίας, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας συμβάλλει στην αναστολή της γήρανσης του εγκεφάλου, ενώ σε άτομα νεαρής ηλικίας συνδράμει στην ενδυνάμωση των εγκεφαλικών λειτουργιών και τη βελτίωση της ταχύτητας της σκέψης.
Το Panax Ginseng έχει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση των διανοητικών και σωματικών λειτουργιών και επαναφέρει τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση, αυξάνοντας τη φυσική αντοχή και την αυτοσυγκέντρωση.sofokleousin.gr