Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13

Η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ για την υπόθεση της Eldorado Gold…

ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Eldorado Gold…

ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...
Η απόφαση ελήφθη καιρό τώρα και είναι μία!
Να φύγει η Καναδικών συμφερόντων Eldorado Gold και να συνεχίσει η 2η μεγαλύτερη Παγκοσμίως Αμερικανικών συμφερόντων, εταιρεία εξόρυξης Χρυσού.
Από ποιους όμως ελήφθη μια τέτοια απόφαση ;
Αποτέλεσμα εικόνας για Eldorado Gold…
Τον Αύγουστο του 2015 , ο τότε υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των εργασιών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. 
Ο υπουργός δικαιολόγησε την απόφασή του τότε, λέγοντας ότι η εταιρεία έχει παραβεί τους όρους των τεχνικών μελετών που αφορούν το έργο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Eldorado Gold…
Σήμερα ο κ. Σταθάκης δηλώνει δημόσια ότι, η εταιρία δεν έχει ολοκληρώσει – ακόμα – το επενδυτικό σχέδιό της για την πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής. 
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να καθοριστεί ο τρόπος παραγωγής του χρυσού.
Το 56% της καναδικής αυτής εταιρείας Eldorado Gold, ανήκει σε χρηματοπιστωτικούς και επενδυτικούς κολοσσούς, όπως οι Morgan Stanley, Blackrock, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank, JP Morgan, Bank of America, Bank Paribas, Credit Agricole, Swiss National Bank, με τους οποίους συνομιλεί ο κ. Τσακαλώτος και τους ζητά να επενδύσουν στη χώρα μας....
Αποτέλεσμα εικόνας για Eldorado Gold…
Από την ανωτέρω αντίφαση προκύπτει ξεκάθαρα ένα συμπέρασμα φίλοι μας.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να ασκήσει καμία καταλυτική επίδραση στην επιχειρηματική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει αλλοδαπών συμφερόντων εταιρείες επί Ελληνικού εδάφους, που έχουν έτσι διεισδύσει στην Ελληνική οικονομική πραγματικότητα εκμεταλλευόμενες την οικονομική κρίση που– γιαυτόν τον λόγο – προκλήθηκε.
Απλά αυτό που αρκείται να κάνει, είναι να εμφανίζει έναν πλασματικό έλεγχο στα τεκταινόμενα όπως εν προκειμένω και με την Eldorado Gold …. στάχτη στα μάτια δηλαδή....
Το ανατριχιαστικό είναι ότι, όλοι σχεδόν συμμετάσχουν σ' αυτό , παίζοντας τον ρόλο τους πολύ καλά!!!!!!
Οι μεν τάχα μου «πατάνε πόδι» και δείχνουν τα δόντια τους στις «κατοχικές δυνάμεις» για να κερδίσουν από τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν ένα νέο αφήγημα... 
Οι δε, μιλάνε για επιχειρηματική ανικανότητα που πλήττει την προσπάθεια της χώρας να βγει από το τούνελ ( με την βοήθεια ξένων επενδύσεων ) , για απώλεια θέσεων εργασίας κ.α.
Όμως και οι μεν και οι δε (που συγκροτούν το κυρίαρχο πολιτικό μας σύστημα) το μόνο που έχουν «εντολή να κάνουν» είναι να παρουσιάζουν αυτό το σκηνικό προκειμένου να κρατήσουν τα προσχήματα… της κρατικής εξουσίας.
Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τις πηγές μας γιαυτό, απλά κρατήστε το να δείτε, ότι θα επαληθευτεί μέχρι τις αρχές του 2019.
shmantikanea.blogspot.gr