Η Ζιζέλ ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν τραγουδήσει το «Imagine» του Τζον Λένον σε μουσικό φεστιβάλ

Τομ Μπράντι, που μετέφρασε τα λόγια της, σχολιάζοντας στο τέλος: «Τόσο περήφανος για σένα! Σε αγαπώ».


Η Ζιζέλ, που είναι μητέρα δύο παιδιών, ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν τελειώσει την σύντομη ομιλία της και στη συνέχεια είπε παρέα με τον Βραζιλιάνο τραγουδιστή Ivete Sangalo το «Imagine». Στο event που διοργανώθηκε για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε θέματα περιβάλλοντος συμμετείχαν επίσης οι Aerosmith, Bon Jovi, Guns N' Roses και The Who.
Η Ζιζέλ ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν τραγουδήσει το «Imagine» του Τζον Λένον σε μουσικό φεστιβάλ
Σε δάκρυα ξέσπασε η Ζιζέλ λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά το διάσημο «Imagine» του Τζον Λένον, στη διάρκεια του Rio Music Festival στη Βραζιλία, βγάζοντας ταυτόχρονα ένα μικρό λόγο για να ενθαρρύνει τον κόσμο να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.
«Αν είμαστε σε θέση να ονειρευόμαστε, είμαστε σε θέση και να δημιουργούμε. Οπότε φανταστείτε τον κόσμο στον οποίο θέλετε να ζείτε. Φανταστείτε πως ήδη ζούμε μέσα σε αυτόν», είπε επί σκηνής στα πορτογαλικά το 37χρονο σουπερμόντελ. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο σύζυγός της, Τομ Μπράντι, που μετέφρασε τα λόγια της, σχολιάζοντας στο τέλος: «Τόσο περήφανος για σένα! Σε αγαπώ».Η Ζιζέλ, που είναι μητέρα δύο παιδιών, ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν τελειώσει την σύντομη ομιλία της και στη συνέχεια είπε παρέα με τον Βραζιλιάνο τραγουδιστή Ivete Sangalo το «Imagine». Στο event που διοργανώθηκε για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε θέματα περιβάλλοντος συμμετείχαν επίσης οι Aerosmith, Bon Jovi, Guns N' Roses και The Who.