Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23

Έφτιαξαν επίσημο κυβερνητικό site προπαγάνδας

Το είδαμε και αυτό!
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα ο επίσημος ενημερωτικός ιστότοπος σχετικά με το έργο και τη δραστηριότητα της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος είναι ήδη δημόσια προσβάσιμος στη διεύθυνση http://government.gov.gr , όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Στον ιστότοπο υπάρχουν μόνο θετικές αναρτήσεις για το έργο της κυβέρνησης, όπως ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δηλώσεις, συνεντεύξεις υπουργών, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου, ενημερώσεις υπουργείων για διάφορα ζητήματα.

Στη σελίδα υπάρχει μάλιστα και απολογισμός του κυβερνητικού έργου. Έχουν ξεχάσει βέβαια να αναφέρουν τα 100 δις που μας φέσωσαν, τα capital controls, τις μειώσεις συντάξεων, τις απανωτές αυξήσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και όλο το υπόλοιπο καταστροφικό έργο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Γράφουν ακόμα και πόσο καλά αντιμετωπίζουν την καταστροφή της πετρελαιοκηλίδας!


Ρίξτε μια ματιά εδώ για να καταλάβετε το μέγεθος της κυβερνητικής προπαγάνδας. Πρόκειται για σκέτες φωτογραφίες χωρίς ούτε καν να ανοίγουν τα σχετικά θέματα.

 https://omadaalithias.gr