Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δισ. ευρώ

«Με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός είπε πολλά, υποσχέθηκε περισσότερα, επιστρέφει όπως φαίνεται με άδεια χέρια”.
Τα παραπάνω είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις ΗΠΑ και την αναβάθμιση των ελληνικών F-16.

Αναλυτικά, η Φώφη Γεννηματά αναφέρει στη δήλωσή της: «Οι ευχές όλων μας για αναβάθμιση των στρατηγικών σχέσεων της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν δεδομένες και ειλικρινείς» και συμπληρώνει: «Η παράταξη μας εξάλλου είναι εκείνη που οδήγησε σε εξορθολογισμό τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με όρους αξιοπρέπειας για τον ελληνικό λαό».
«Ατυχώς για την χώρα οι δυνατότητες του Αλέξη Τσίπρα ήταν εξίσου δεδομένες. Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις», συνεχίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός είπε πολλά, υποσχέθηκε περισσότερα, επιστρέφει όπως φαίνεται με άδεια χέρια. Πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δις ευρώ”, τονίζει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
www.lykavitos.gr