ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ – Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με… πλαστικές κούκλες στην Γερμανία!!!

690_e9d415bb-dad5-4b91-8348-6d0553fbc81c
Την νέα τάση στο σεξ επί πληρωμή αρχικά την είχαμε δει στην Αυστρία, όμως στο Ντόρτμουντ το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, ανοίγοντας ένα οίκο ανοχής όπου οι υπηρεσίες προσφέρονται αποκλειστικά από κούκλες.

Το όνομά του είναι «Bordoll», διαθέτει 15 διαφορετικές κούκλες καθώς έχουν άλλο ύψος, άλλο χρώμα μαλλιών και διαφορετικό σωματότυπο. Το κόστος για να περάσει ένας πελάτης μια ώρα με την κούκλα της αρεσκείας του είναι περίπου 80 ευρώ,
Η ιδιοκτήτριά Evelyn Schwarz, αποκάλυψε πως η ανταπόκριση είναι θεαματική αφού κάθε μία από τις κούκλες αυτές κάνουν κατά μέσο όρο 11 ραντεβού την ημέρα που μεταφράζεται στα 880 ευρώ.
«Οι περισσότεροι έρχονται από περιέργεια, αλλά το 70% αυτών, επιστρέφει ξανά, καθώς μένει ικανοποιημένος από την εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ το κορυφαίο όλων, είναι πως πολλές γυναίκες πελατών περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο.

Και στην Ισπανία άνοιξε οίκος ανοχής με υπαλλήλους... πλαστικές κούκλες!
Στην Ισπανία άνοιξε οίκος ανοχής με υπαλλήλους... πλαστικές κούκλες!


Η Λίλι έχει ύψος 1,61μ. και έχει ασιάτικα χαρακτηριστικά, η ξανθιά και με τα μεγάλα στήθη Κέιτι είναι 1,70μ. και έχει φουσκωμένα χείλη, η αφρικάνα Λίζα έχει ύψος 1,68μ. και η Άκι έχει μπλέ μαλλιά και «κατάγεται» από την Ιαπωνία

Μια ιδιότυπη πανευρωπαϊκή πρωτιά διεκδικεί ένας οίκος ανοχής στην Ισπανία υποστηρίζοντας ότι είναι ο πρώτος σε όλη την ευρώπη που προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να κάνουν σεξ με... πλαστικές κούκλες.


Ο οίκος ανοχής υποστηρίζει ότι προσφέρει επίσης τη δημιουργία κλίματος με χαμηλό φωτισμό, κεριά και μεγάλες τηλεοράσεις που θα μεταδίδουν ταινίες πορνό.

Για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες, δε, ο οίκος ανοχής για το πρώτο διάστημα κοστολογεί το σεξ με την κούκλα στα 82 ευρώ έναντι των 117 που θα είναι στη συνέχεια η κανονική τιμή για μια ωριαία... συνεδρία.


Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κούκλες με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής να διαβεβαιώνει ότι θα πλένονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι ασφαλής η επαναχρησιμοποίησή τους.

Κάθε μια από τις τέσσερις «ιερόδουλες» κόστισε περίπου 5000 ευρώ, ζυγίζει 40 κιλά και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Η Λίλι έχει ύψος 1,61μ. και έχει ασιάτικα χαρακτηριστικά, η ξανθιά και με τα μεγάλα στήθη Κέιτι είναι 1,70μ. και έχει φουσκωμένα χείλη, η αφρικάνα Λίζα έχει ύψος 1,68μ. και η Άκι έχει μπλέ μαλλιά και «κατάγεται» από την Ιαπωνία.«Πρόκειται για απόλυτα ρεαλιστικές κούκλες τόσο όσον αφορά την κίνησή τους όσο και αφορά την αίσθηση και θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας χωρίς κανένα όριο. Αυτές οι κούκλες του σεξ θα σας κάνουν να έχετε μια πιο ερωτική και ευχάριστη εμπειρία» υποστηρίζει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls.

Οι πελάτες στους οποίους δίνεται η συμβουλή να χρησιμοποιούν προφυλακτικό μπορούν να ζητήσουν, επίσης, οι κούκλες να έχουν ντυθεί κάπως ή να έχουν τοποθετηθεί σε μια συγκεκριμένη θέση.

Η Lumi Dolls υποστηρίζει, τέλος, ότι η ιδέα της γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη κλείσει ραντεβού για αρκετές ημέρες.protothema.gr