Κυριακή, Οκτωβρίου 8

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Γράφτηκαν απερίγραπτες αισχρότητες για τη σχέση μου με την Ζέτα»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Γράφτηκαν απερίγραπτες αισχρότητες για τη σχέση μου με την Ζέτα»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια της σόουμπιζ. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα για το ζευγάρι που έβγαλαν εκτός εαυτού τον τραγουδιστή.


Φροντίσατε πολύ τη δημόσια εικόνα σας;

«Τίποτε δεν φρόντισα. Έκανα μόνο τα στοιχειώδη που πρέπει να κάνεις όποτε ανοίγεσαι ώστε να μην εκτίθεσαι και να μην εκθέτεις τους γύρω σου. Δεν ακολούθησα ειδικές διαδικασίες. Όμως η νέα εποχή έχει φέρει μια εξοικείωση που με τρομάζει. Θα μου πεις είναι καλό για τη δουλειά σου να υπάρχεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως έχει οργανωθεί ένα τεράστιο δίκτυο παρακολούθησης που έχει κάτι σχεδόν... σατανικό!» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Βήμα.

Με την προσωπική ζωή σας δεν είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα ως τη στιγμή που εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια...

«...και ξαφνικά άνοιξε μια συζήτηση που αφορούσε τα πάντα εκτός από τη δουλειά μας. Λένε πως με τη σιωπή - αυτόν τον δρόμο επιλέξαμε - δεν δίνεις όπλα στον εχθρό, αλλά τελικά δεν χρειάζεται να δώσεις εσύ τα όπλα, υπάρχει η μυθοπλασία. Γράφτηκαν απίστευτα πράγματα, απερίγραπτες αισχρότητες, ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό. Ομως και αυτό συνηθίζεται, περνά σε δεύτερο επίπεδο».

Γράφτηκαν πολλά με αφορμή και την περιπέτειά σας, όταν βρεθήκατε στο στόχαστρο της Εφορίας. Το δικαστήριο σας δικαίωσε. Τέλος καλό, όλα καλά;

«Βρέθηκα εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση επίσης πρωτόγνωρη, βασανιστική και τρομακτική για τα δεδομένα της ζωής μου. Ξέρω πως μιλώ για καταστάσεις που ζουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι, πραγματικά όμως αυτό που πέρασα ήταν πέρα από κάθε λογική. Το υπέμεινα με κόπο. Η αίσθηση ότι υπάρχει Δικαιοσύνη ήταν μια τεράστια ανακούφιση. Όμως, όταν κάτι σου προκαλεί τόσο μεγάλο στρες, είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις».

Τις πολιτικές εξελίξεις τις παρακολουθείτε;

«Έχω έννοια, με ενδιαφέρει τι γίνεται στον κόσμο. Δεν μπορεί να ζεις στην κοινωνία και να μην ενδιαφέρεσαι. Ενημερώνομαι για την Ελλάδα, για την Κύπρο...».govastileto.gr...