ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ:ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ.... με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους. ...

Δημήτρης Κουτσούμπας:«Ούτε η αριστερόσκονη του κ. Τσίπρα ούτε οι συντηρητικές κορόνες του κ. Μητσοτάκη κρύβουν τη σύμπλευσή τους»

«Ούτε η αριστερόσκονη του κ. Τσίπρα ούτε οι συντηρητικές κορόνες του κ. Μητσοτάκη κρύβουν τη σύμπλευσή τους»
«Ούτε η αριστερόσκονη του κ. Τσίπρα ούτε οι συντηρητικές κορόνες του κ. Μητσοτάκη μπορούν να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση. Η ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτή της ΝΔ, που, όπως και να τη βαφτίσουν -"δίκαιη", "βιώσιμη"-, εξασφαλίζει κέρδη στους ομίλους, ενώ μεγαλώνουν η εκμετάλλευση, η ανεργία, η μερική απασχόληση και σμπαραλιάζονται τα δικαιώματα»
δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Υποστηρίζει ότι το ΚΚΕ ανεβάζει τα ποσοστά του και καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «οδήγησε στην απογοήτευση έναν κόσμο που ένιωθε πραγματικά αριστερός, ριζοσπάστης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στον δρόμο, στους αγώνες που αναπτύχθηκαν». «Αυτός ο κόσμος τώρα μπορεί να δει αυτό που δεν μπορούσε να δει το 2012, το 2015, παρά τα όσα -ακόμα και με πολιτικό κόστος τότε- του έλεγε το ΚΚΕ. Μπορεί να δει ότι οι κυβερνήσεις του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ -ανεξάρτητα πώς ονομάζονται, με ποια πρόσωπα, με ποια συνθήματα πλασάρονται- είναι από χέρι αντιλαϊκές» σημειώνει οκ. Κουτσούμπας.

Χαρακτηρίζει ανιστόρητη και προϊόν φόβου «την εξίσωση του κομμουνισμού με τον ναζισμό, την οποία έχουν κάνει σημαία τους οι αντιδραστικές συντηρητικές δυνάμεις, η ΕΕ και άλλα επιτελεία του συστήματος».
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017, 04:10