Για να μη τρελαθούμε, η 19χρονη δεν ήταν μπέμπα και δεν γνώριζε που κουβαλούσε 2.5 κιλά κόκας. Δεν ήξερε δεν γνώριζε ότι μ' αυτό θα σκότωνε χιλιάδες ανθρώπους;; Άγνοια είναι σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να ταξιδεύει σε τόσες χώρες ; Πως το δικαιολογούσε;;

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ;;

19xroni-xong-kong-696x385

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ LAI KING!! Έκκληση από τη 19χρονη με τα 2.5 κιλά κόκας : Σας ικετεύω, βοηθήστε με

Στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων Lai King Correctional Institution,
όπου κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών οδηγήθηκε η 19χρονη Μυτιληνιά που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η κοπέλα ήρθε σε επαφή μόνο με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας Ιωάννη Μαλούκο στον οποίο απηύθυνε έκκληση «σας ικετεύω, βοηθήστε με».
L1
L2
L3
L4
«Ξεκίνησα το αεροπορικό μου ταξίδι με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ από την Αθήνα. Ενδιάμεσος σταθμός του αεροπλάνου ήταν η Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Εκεί, στο χρόνο που παρέμεινα στην πόλη πριν επιβιβαστώ στο αεροπλάνο και πάλι για το Χονγκ Κονγκ, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον γενικό πρόξενο.
«Κάποιοι μου έριξαν στην τσάντα ό,τι βρήκαν οι αρχές. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πως έγινε. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ένα και μόνο πράγμα: Βοηθήστε ΜΕ! Σας ικετεύω βοηθήστε με! Πείτε στους γονείς μου ότι είμαι αθώα», είπε η 19χρονη Ε.Μ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι ελληνικές και κινεζικές Αρχές αναζητούν τον «εγκέφαλο» που μετέτρεψε τη 19χρονη σε «βαποράκι».
Τώρα αναμένεται η κατάθεση του φίλου της ο οποίος θα έφθανε στο Χονγκ Κονγκ με διαφορετική πτήση.
«Το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ το είχαμε αποφασίσει και οργανώσει μαζί με έναν φίλο μου. Λόγω κάποιων υποχρεώσεών του, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με διαφορετικές πτήσεις. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε εκεί, όπου θα τον περίμενα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη», είπε στον πρόξενο μέσα από τις φυλακές, σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ του Alpha.makeleio.gr