Τετάρτη, Νοεμβρίου 29

Με το ζόρι μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ισλάμ ! Ο Τσίπρας φυτεύει σε όλη την Ελλάδα λαθροπιθήκια 250 μπάρκαραν από Μυτιλήνη για την ηπειρο

Με εντολή του Τζορτζ Σόρου η Ελλάδα ισλαμοποιείται !

Μυτιλήνη: 250 πρόσφυγες και μετανάστες ευπαθών κατηγοριών αναχωρούν για την ηπειρωτική Ελλάδα
Περισσότεροι από 250 λαθροπίθυκοι διαφόρων εθνικοτήτων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, όπως οικογένειες με παιδιά, γυναίκες μόνες, ηλικιωμένοι και ανάπηροι, αναχώρησαν την Τετάρτη στις 8 το βράδυ από τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.

Το πρωί στον Πειραιά θα τους περιμένουν ΜΚΟ τα χρυσοπληρωμένα τσουτσέκια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για να τους μεταφέρουν σε δομές που διατηρούν στην υπόλοιπη Ελλάδα.Η σημερινή μετακίνηση έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του Μουζάλα που έλεγε ότι αυτοί οι τριτοκοσμικοί που έρχονται είναι επενδυτές.... για απεγκλωβισμό από τα νησιά όσο το δυνατόν περισσότερων ντεμπέληδων μεταναστών που τρώνε πίνουν κάθονται και τους πληρώνουμε και από πάνω. Ο Μουζάλας. είπε ότι χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία αυτοί οι απολίτιστοι .....γιατί είναι πολλά τα λεφτά της προδοσίας... « Είναι μια προσπάθεια, που θα ενταθεί σε όλη την Ελλάδα», όπως δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα γίνει προσπάθεια να απεγκλωβιστούν περί τα 3000 άτομα από τη Λέσβο, στην οποία φιλοξενούνται περίπου 8.500 λαθρομετανάστες  και να κατευθυνθούν σε διάφορες δομές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Ανάλογες αναχωρήσεις αναμένεται να γίνουν και από άλλα νησιά.