Τρίτη, Νοεμβρίου 14

Φυσικοί λιποδιαλύτες: Οι 7 πιο αποτελεσματικές τροφές που “καίνε” το λίπος

Μήπως, γελαστήκαμε για τα καλά από το πολιτικό μας προσωπικό, αλλά και απ' τους «εταίρους - δανειστές»;
Μήπως, προτού μας τρελάνουν εντελώς, πρέπει να προβληματιστούμε με πιο καθαρή και λογική σκέψη βάζοντας κάποια πράγματα στην θέση τους;
Σε αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να συντελέσει και η ταινία - υπερθέαμα του ΓΕΛΛΑΣ με τίτλο: ΓΕΛΛΑΣΤΗΚΑΜΕ...


Μέσα από την ανελέητη πολιτική σάτιρα και το επικό τρολάρισμα αναδεικνύονται αρκετά από τα σημαντικότερα πολιτικά και κοινωνικά θέματα που πρέπει να

προβληματίσουν κάθε Έλληνα.
Για τις ανάγκες της ταινίας «επιστρατεύτηκαν» μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του χόλιγουντ και του Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης πολίτες, διαφημιστές, δημοσιογράφοι, αλλά και πολιτικοί και πολιτικάντες από αυτούς που διαδέχτηκαν τις θέσεις εξουσίας...
Διάρκεια: 35 καθηλωτικά λεπτά!
Απολαύστε και μοιραστείτε την ταινία με τους δικούς σας ανθρώπους, και προβληματιστείτε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος...

2. Γκρέιπφρουτ το διάσημο
Διάσημο γιατί έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση μισού γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα, επιταχύνει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην καύση λίπους.

3. Καφές: Έχει κι αυτός τα καλά του!
Ο καφές είναι αντιοξειδωτικός και προλαμβάνει διάφορες ασθένειες. Επίσης αυξάνει τον μεταβολισμό και βοηθάει στην καλύτερη πέψη.


4. Γιαούρτι γιατί εμποδίζει τη συσσώρευση του λίπους στην κοιλιά
Το γιαούρτι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος χάρη στα φυσικά προβιοτικά που περιέχει, ενώ περιορίζει την αύξηση του σωματικού βάρους αφού εμποδίζει την απορρόφηση του λίπους στο λεπτό έντερο.

5. Αβγό για την πρωινή πρωτεϊνη
Το αβγό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα πλούσιο πρωινό, που θα μας δώσει ενέργεια και την απαιτούμενη πρωτεϊνη. Η πρωινή κατανάλωση πρωτεϊνης προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού και μας "σώζει" από δελεαστικά και όχι τόσο υγιεινά σνακ.




6. Μανιτάρι αντί κρέας
Πρόσεξε: Ο ειδικός δεν συστήνει την αντκατάσταση του κρέατος με το μανιτάρι. Προτείνει όμως τον περιορισμό της κατανάλωσης κρέατος, γεγονός που βοηθάει τόσο στο αδυνάτισμα όσο και σε μία ισορροπημένη διατροφή. Δοκιμάστε κάποιες συνταγές με κρέας να τις εκτελέστε με μανιτάρι. Λιγότερες θερμίδες, ισορροπημένη διατροφή και λιγότερα κεκορεσμένα λιπαρά.


7. Ελαιόλαδο και για την καλύτερη λειτουργία του εντέρου
Το παρθένο ελαιόλαδο προσφέρει πολλά καλά στον οργανισμό μας. Ένα από αυτά είναι ότι ενεργοποιεί το έντερο δίνοντας σήμα στον εγκέφαλο ότι είμαστε πλήρεις από τροφή. Αυτό γίνεται χάρη στα μονοακόρεστα λιπαρά που περιέχει το ελαϊκό οξύ του ελαιολάδου.

Οι παραπάνω τροφές ενδείκνυνται για μία ισορροπημένη διατροφή και σε συνδυασμό με συστηματική άσκηση τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα σε βοηθήσουν αποδοτικά στην καύση λίπους.



Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου
 grizosgatos