Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Η κυβέρνηση, μετά τις εμπρηστικές και προσβλητικές δηλώσεις του Ερντογάν πως «στην Κύπρο σας κόψαμε το χέρι» και όσα άλλα παραληρηματικά είπε, να ματαιώσει την επίσκεψη του στην Ελλάδα.

Είναι βέβαιο πως θα πει τα ίδια και χειρότερα στη Θράκη, αν όχι με θράσος κι από την Αθήνα, κάνοντας νεύμα ενθάρρυνσης στον αποσχιστικό μηχανισμό του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη, με έδρα την φιδοφωλιά του Προξενείου στην Κομοτηνή.

Μηχανισμό που έχει πάρει θάρρος με την υπερψήφιση της κατάπτυστης διάταξης που ανοίγει πάλι το ζήτημα για τα δήθεν «τουρκικά» σωματεία.
Εάν η κυβέρνηση επιτρέψει την επίσκεψη κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα είναι συμπεριφορά υποτέλειας, θα εκπέμψει μήνυμα αδυναμίας, που θα αποθρασύνει την τουρκική επιθετικότητα.
Καλούμε δε το σύνολο των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης να λάβουν θέση κατά της επίσκεψης του μεγαλύτερου δουλέμπορου και συνεργάτη των τρομοκρατών του ISIS, του ισλαμιστή ηγέτη ενός κράτους – συμμορία, που κατέχει παράνομα έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, απειλεί συνεχώς όλο τον Ελληνισμό και καταπιέζει βίαια τον Κουρδικό λαό και όλες τις εθνότητες της Τουρκίας.
Καλούμε επίσης τον Πάνο Καμμένο, να θέσει επιτέλους βέτο σε κάτι τόσο σημαντικό για την ασφάλεια και την ακεραιότητα του κοινού σπιτιού όλων μας, ανεξαρτήτως κομματικού χρώματος, της Πατρίδας και θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον παινέσουμε με ειλικρίνεια.
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος Νέας Δεξιάς

 http://neadexia.gr