«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, Ο «ΑΡΠΑΧΤΙΑΝ», ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ! Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! «ΦΥΓΕ!ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

-Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς δικηγόρος κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη για εκβιασμό
leventis

-Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς δικηγόρος κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη για εκβιασμό
Πρόκειται για τον Γιώργο Μπαρτζώκη, ιδρυτή του Κόμματος Δανειοληπτών, ο οποίος προ διετίας συνεργαζόταν πολιτικά με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Ο νομικός θεωρεί πως «κάποιος» έχει προσλάβει Αλβανούς εκβιαστές για να τον απομακρύνουν από την υπόθεση μήνυσης εναντίον του Β. Λεβέντη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του δικηγόρου και ιδρυτή του Κόμματος Δανειοληπτών, Γιώργου Μπαρτζώκη, ο οποίος εμφανίζει στο κινητό του τηλέφωνο απειλητικά προς τον ίδιο μηνύματα, που δέχτηκε πριν δύο μέρες, σύμφωνα με το eReportaz.
leventis1
Ισχυρίζεται μάλιστα πως τα μηνύματα αυτά έχουν… ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.
Τι ακριβώς έχει συμβεί;
Απλά, ο Γιώργος Μπαρτζώκης μηνύει τον Βασίλη Λεβέντη για πολιτική εξαπάτηση, καθώς ο ηγέτης της Ένωσης Κεντρώων πρώτα είχε επιδιώξει να συνεργαστεί μαζί του – με κοινή παντιέρα διαγραφή των χρεών – και στη συνέχεια είχε… λοξοδρομήσει, παίρνοντας το μέρος των τραπεζών.
Ο ίδιος ο Μπαρτζώκης δεν έμεινε στα… αυγά του, δημιούργησε το κόμμα Δανειοληπτών και ζητά την απόδοση δικαιοσύνης, ισχυριζόμενος πολιτική εξαπάτηση!
leventis-mpraboi
Διαβάστε το κείμενο ρήξης του Γιώργου Μπαρτζώκη με τον Βασίλη Λεβέντη τον Οκτώβρη του 2015:
«Αναγκαζόμαστε σήμερα να παρέμβουμε προς τους Έλληνες πολίτες μετά από συνεχείς οχλήσεις τους προς τον πρόεδρο και ιδρυτή του νέου πολιτικού φορέα Γιώργο Μπαρτζώκη και στα στελέχη του φορέα για την μη κάθοδο τους ως υποψηφίων βουλευτών με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη «Ένωση Κεντρώων» .
Σας δηλώνουμε ότι η επιλογή του Βασίλη Λεβέντη να μην συμπεριλάβει σε εκλόγιμες θέσεις στελέχη του φορέα μας, αν και ο ίδιος είχε δεσμευτεί τόσο την 2 Μαρτίου 2015 στο ξενοδοχείο METROPOL στη Λάρισα, όσο και την 25 Μαϊου 2015 στο ξενοδοχείο CASTELLO (Χανιόπορτα) στο Ηράκλειο όπου Έλληνες δανειολήπτες παρουσίασαν το νέο πολιτικό φορέα με την ονομασία «Ταυτότητα forum» παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων αφορά την δική του διιστάμενη προσωπικότητα του.
Αυτό όμως που αφορά τόσο εμάς όσο και τους Έλληνες πολίτες είναι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του προς τους δανειολήπτες μέλη μας και την παρέμβαση του υπέρ των τραπεζών και των νομικών εκπροσώπων τους όπως ειπώθηκε από τον ίδιο την 1 Σεπτεμβρίου 2015 στο κεντρικό γραφείο του επί της οδού Καρόλου στην Αθήνα.
leventis2
Η διαφωνία του με τον Πρόεδρο μας ήταν άμεση και ακαριαία ως θέμα αρχής μας είναι να μην πουλάμε ποτέ τον αγώνα των Ελλήνων δανειοληπτών ότι πιέσεις και να δεχόμαστε.
Σκοπός του φορέα μας είναι η συνετή διαγραφή των χρεών της πατρίδας και των ιδιωτικών χρεών των Ελληνικών νοικοκυριών μας , ο κύριος Λεβέντης γιατί μας συκοφαντεί και υποστηρίζει τις τράπεζες θέλει να μας πει;
Θα επανέλθουμε όταν θα δούμε ποιες προτάσεις και ποια συμπεριφορά θα κρατήσει η «Ένωση Κεντρώων» στην Ελληνική βουλή για τα χρόνια και μεγάλα προβλήματα μας και ταυτόχρονα εμείς οργανωνόμαστε πολιτικά μαζί με πρώην συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη για να αντιμετωπίζουμε τις επιθέσεις των τραπεζικών αντιπάλων μας.»
Αυτά είναι τα τρία απειλητικά μηνύματα προς τον Γ. Μπαρτζώκη:
minima1minima2minima3
Yπενθυμίζουμε και αποσπάσματα από την εκπομπή του Στέφανου Χίου που αναφέρεται στον Βασίλη Λεβέντη:
efimerida-9-9-2015

http://www.makeleio.gr/