Λήστεψαν το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη - Αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας

Λήστεψαν το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη - Αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας
Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του, στην περιοχή της Βούλας, χρήματα και χρυσαφικά.

Την ώρα της κλοπής φαίνεται να μην ήταν κανείς στη μονοκατοικία και παραμένει άγνωστο πως οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σημείο που ο πολύ γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής είχε φυλαγμένα τα κοσμήματα, τα όποια μάλιστα είναι και μεγάλης αξίας που μπορεί να ξεπερνούν και τα 200.000 ευρώ.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ θα πάρουν μαρτυρικές καταθέσεις από όσα άτομα είχαν πρόσβαση στη μονοκατοικία.
Η διάρρηξη σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές  έγινε μεταξύ 7 με 10 το βράδυ, πιθανότατα από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί


Πάντως στις Αρχές υπάρχει προβληματισμός καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που διαμένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έγιναν στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν ρολόγια και μετρητά, το απόγευμα του Σάββατου (11/11/2017).Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Οτζίτζα Οφόε
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Οτζίτζα ΟφόεΠρόκειται για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι Νορβηγός υπήκοος και έχει γεννηθεί το 1991.Ο Οτζίτζα Οφόε είναι Βέλγος υπήκοος κι έχει γεννηθεί το 1989.
zougla.gr