Παρασκευή, Νοεμβρίου 3

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ


Του Γιώργου Αλεξάτου        
Όταν η Ευγενία κατονομάζει αυτόν που τη χτύπησε έξω από τα δικαστήρια κι αυτός παραμένει ασύλληπτος. Όταν τους προσαχθέντες τραμπούκους χρυσαυγίτες επισκέπτονται, κατά παράβαση κάθε νομικού κανόνα, βουλευτές της συμμορίας στη ΓΑΔΑ και μάλιστα υπόδικοι, με δύο απ' αυτούς
να βρίσκονται έξω με αναστολή, είναι προφανές ποιοι όπλισαν τα χέρια που πέταξαν τις πέτρες στο σπίτι του μικρού μαθητή.

Ο ένας είναι ο βασανιστής ανήμπορων φυλακισμένων γυναικών, ο εισηγητής του πιο σκληρού Σωφρονιστικού Κώδικα που γνώρισε η μεταπολιτευτική Ελλάδα. Και λέγεται Σταύρος Κοντονής.

Ο άλλος είναι ο υπουργός των ΜΑΤ και των χημικών, με τα οποία επιτίθεται σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις. Αυτός που έδινε συγχαρητήρια στους φονιάδες που συνέλαβαν και βασάνισαν (σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση) τους Σακκά-Σεϊσίδη. Νίκος Τόσκας λέγεται.

Περισσότερο κι απ' αυτούς, υπεύθυνος για τη σημερινή επίθεση είναι ο αμόρφωτος αλητάμπουρας που τους έχει αναθέσει υπουργεία και σήμερα μιλούσε στη Βουλή για την πάταξη της ανομίας στα Εξάρχεια. Όπως θα έκανε ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο της κοινωνικής τους τάξης που βγάζει χορτάτους μπούληδες. Αυτός λέγεται Αλέξης Τσίπρας.

 http://anemosantistasis.blogspot.gr/