Τρίτη, Νοεμβρίου 21

Αυτοί οι απατεώνες Σταυρώνουν τον λαό χωρίς ελπίδα για Ανάσταση της χώρας.

Είναι τραγικό , αυτό που συμβαίνει με την προπαγάνδα της κυβέρνησης, πάνω στο θέμα του πλεονάσματος και της διανομής του κοινωνικού μερίσματος σε ασθενέστερες ομάδες του Ελληνικού πληθυσμού. Πανηγυρίζοντας για την πλασματική και χωρίς βάση επιτυχία που την χαρακτηρίζει η ίδια η κυβέρνηση, χωρίς να έχει οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη. Κλέβει περιουσίες από τους Έλληνες, φτωχοποιεί, βάζει φρικτούς φόρους, μειώνει κι άλλο συντάξεις
και εισοδήματα, για να επιστρέψει ψίχουλα.
Όλα αυτά δημιουργούν ψεύδη δεδομένα χωρίς να βιώνει η Ελληνική κοινωνία μια ανακούφιση. Το ψεύτικο πλεόνασμα έχει προέλθει από το αίμα και τις υπερβολικές θυσίες του Ελληνικού λαού, χωρίς να υπάρχει ανάπτυξη και το χειρότερο με επενδύσεις μηδενικές και χωρίς να υπάρχει πουθενά πολιτική που να ευνοεί τις
επενδύσεις, την ανάπτυξη, τις νέες θέσεις εργασίας και φυσικά το όραμα και την ελπίδα για καλύτερες μέρες. Δίχως να έχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση. Σταυρώνει τον λαό χωρίς ελπίδα για Ανάσταση της χώρας.
Αυτές οι επενδύσεις που διαφημίζει όμως δεν θα έρθουν με ψεύτικα πλεονάσματα, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει μια μεγάλη και επώδυνη λιτότητα με πολλές περικοπές σε εισόδημα, πολλές φορές και με καθόλου εισόδημα στα Ελληνικά σπίτια. Χωρίς έργα, υποδομές και μηδενική παραγωγική ανάπτυξη. Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και το μελανότερο όλων μεγάλο θέμα. Το γενικό ξεπούλημα που εξαπολύει χαρίζοντας τα κερδοφόρα κομμάτια της Ελληνικής οικονομίας. Όπως Αεροδρόμια, Λιμάνια, Μαρίνες και άλλα παραγωγικά και κερδοφόρα τμήματα της Ελληνικής οικονομίας, που τα δίνει η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συστήματος, έναντι εξευτελιστικής τιμής – χάρισμα.
Στην προσπάθεια τους οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ να κρατηθούν στην εξουσία, ξεπουλούν τα πάντα προδίδοντας χώρα και λαό. Μεταβιβάζουν Δημόσια περιούσια χωρίς κανένα όφελος για τον Ελληνικό λαό. Την ώρα που το ίδιο το πολιτικό σύστημα από το 2009 με ψεύτικα και πλαστά στοιχεία μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, έχουν οδηγήσει την Ελληνική οικονομία σε μια τραγική υποδούλωση μαζί με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χωρίς κανένα φως στο βάθος του ΤΟΥΝΕΛ….
Αυτή η κατοχή μπορεί να αλλάξει μόνο με Αντίσταση και Ανατροπή.
Να γεννηθεί η ελπίδα με νέες πολιτικές. Άφθαρτα πρόσωπα και την απόλυτη παρουσία του ίδιου του λαού στα κέντρα αποφάσεων.
Αυτό το νέο όραμα έχει ένα όνομα. ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…..
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες!
Στην εξουσία ο λαός!
Ο Γραμματέας του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας, Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης.
 .triklopodia.gr