Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Μητέρα Δώρας: «Ντροπή που έβγαλαν το φονιά έξω και σκότωσε το παιδί μου»

Και ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!


Και όμως ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή! Ο 58χρονος είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του. Η σύλληψη είχε γίνει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. 


Ωστόσο τον Μάιο του 2017 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου!

Ο 58χρονος δολοφόνος είναι γνωστός στην γειτονιά του ως ο «Κωλαράκιας», ενώ μένει στο πατρικό του πατέρα του από τότε που αποφυλακίστηκε. Είναι πατέρας ενός παιδιού, το οποίο δεν βλέπει, καθώς εγκατέλειψε την γυναίκα του εδώ και χρόνια, ενώ χόμπι του είναι το ψάρεμα, αφού όσο ζούσε και ο πατέρας του είχε μια βάρκα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πριν από τρεις μέρες είχε επισκεφτεί το κατάστημα με είδη αλιείας της γειτονιάς του προκειμένου να αγοράσει κάτι αγκίστρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μια εβδομάδα, γείτονες του τον είδαν να πουλάει κάλτσες και φανελάκια του σε περαστικούς στη γειτονιά, λέγοντας: «Τα πουλάω γιατί βγήκα για να βοηθήσω».». 

Τα ίχνη του δολοφόνου πρόδωσε τόσο το στίγμα του κινητού, το οποίο δεν είχε απενεργοποιήσει, όσο και οι πληροφορίες που έδωσε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο πουλήθηκε το τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας.

 ptoto thema

Γράφαμε για τον πρωθυπουργό ΤΥΡΑΝΝΟ και είχαμε δίκιο. Τον είδατε να παίρνει θέση; Έστω να πει κάτι; Δικό του στέλεχος δεν είναι ο Παρασκευόπουλος; Θα καλέσει τους γονείς της άτυχης Δώρας στο Μαξίμου να τους απαλύνει λίγο τον πόνο; Εδώ, για κάποιες "μυστήριες" πέτρες ξεσηκώθηκε...καλώντας κάμερες και φωτογράφους.

Μια χώρα σε κατάθλιψη με κάτι περιθωριακούς να παριστάνουν τους αξιωματούχους του κράτους.

 Για 5 ευρώ αξίζει η ζωή μας στην Ελλάδα των κομπλεξικών τυράννων! 
Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras america
Για φαντάσου που στο καλό έχουμε μπλέξει...σίγουρα στην άλλη πλευρά του ατλαντικού θα σκάνε στα γέλια με τον μεγάλο ηγέτη...Τέτοιο φαινόμενο δεν παρουσιάζεται εύκολα για τους εχθρούς του Ελληνισμού.
 http://perimajestic.blogspot.gr/