Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα – Ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά Ωνάση με call girl επί οκτώ χρόνια!

onassis_demiranda
Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση αναμένεται να κάνει σε βιβλίο που ετοιμάζει για την Αθηνά Ωνάση, ο πρώην σύμβουλος του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης.
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο κ. Μανθεάκης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο εν διαστάσει σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε επί οκτώ χρόνια σχέση με συνοδό πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανθεάκης έγραψε στο facebook: «Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η ‘γλυκιά και τρυφερή’ όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της «Χρυσής Κληρονόμου» και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο…στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου «A Doll Made of Steel» – («Μια Κούκλα από Ατσάλι»)».
Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική μάχη της «χρυσής κληρονόμου» με τον εν διαστάσει σύζυγό της συνεχίζεται.  Μάλιστα, ηττήθηκε στα δικαστήρια της Βραζιλίας, καθώς είχε απαγορεύει στον Ντόντα να πλησιάζει όλα τα άλογά τους, συμπεριλαμβανομένου και πιο αγαπημένου του, του Κορνέττο Κ.
Ωστόσο, η Δικαιοσύνη δικαίωσε τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο , επιτρέποντάς του να έχει πρόσβαση και στα άλογα και σε όλο τον ιππικό εξοπλισμό.makeleio.gr