AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΑΦΩΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! «ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΟΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ»

Ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.  Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, την Κυριακή (17/12) ο 46χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τέστ καταλληλότητας το 2011.
Για τα κληρονομικά ξεκλήρισε την οικογένειά του


Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της σοκαριστικής τραγωδίας. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι. Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της ασύλληπτης τραγωδίας.
Τραγική ειρωνεία, η πεθερά του είχε χάσει πριν από δυο – δυόμιση χρόνια τον γιο της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.
Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται στο σημείο.
Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, ενώ η πεθερά του έμενε στον 1ο όροφο.


Ϡ� � ʾ ӧ쟴粠 媫Ꞡ䩡䩪᳟ᠣ顠�磥�ꥭ�屜嵴ݱᠱ8 ĥꥬⱟﵠ2017 (֙ԏÑVɁ Qׅɏՠ19/11/17)  (EUROKINISSI)
Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τους αναζήτησε ένα συγγενικό πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ ούτε το κοριτσάκι, όπως διαπίστωσε δεν είχε πάει σήμερα στον παιδικό σταθμό. Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο.

Προηγούμενη ενημέρωση:
Εγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και και την 3χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 46 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό, ο οποίος ήταν αποσπασμένος στην Βουλή και υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ο αστυνομικός κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ «ΜΑΚΕLEIO.GR»)
Ï ðñþçí ðñùèõðïõñãüò Êþóôáò Óçìßôçò öèÜíåé óôï ÐåíôáìåëÝò Åöåôåßï ÊáêïõñãçìÜôùí, üðïõ êáôáèÝôåé ùò ìÜñôõñáò óôçí äßêç ôïõ ¶êç Ôóï÷áôæüðïõëïõ ãéá ôçí õðüèåóç ôùí ðáñÜíïìùí áìïéâþí ðïõ öÝñåôáé íá Ýëáâå ãéá ôéò óõìâÜóåéò ðñïìÞèåéáò ôùí õðïâñõ÷ßùí êáé ôùí TOR M1, ôçí ÔåôÜñôç 29 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)
(EUROKINISSI)Ï ðñþçí ðñùèõðïõñãüò Êþóôáò Óçìßôçò öèÜíåé óôï ÐåíôáìåëÝò Åöåôåßï ÊáêïõñãçìÜôùí, üðïõ êáôáèÝôåé ùò ìÜñôõñáò óôçí äßêç ôïõ ¶êç Ôóï÷áôæüðïõëïõ ãéá ôçí õðüèåóç ôùí ðáñÜíïìùí áìïéâþí ðïõ öÝñåôáé íá Ýëáâå ãéá ôéò óõìâÜóåéò ðñïìÞèåéáò ôùí õðïâñõ÷ßùí êáé ôùí TOR M1, ôçí ÔåôÜñôç 29 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)
(EUROKINISSI)

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.
Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που οδήγησε τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη πράξη του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή είναι οι έντονες προστριβές που είχε τελευταία ο δράστης με τα πεθερικά του για κληρονομικούς λόγους. Οπως αναφέρεται οι καβγάδες ήταν συχνοί και έντονοι.
4325377aaaa 4325378sss
uytuytut


Γείτονες που άκουσαν τον καβγά στο σπίτι τους Αστυνομικού, και τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την Αστυνομία. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, και εντόπισαν τα πτώματα των μελών της οικογένειας, μεραξύ των οποίων και του δραστη και αυτόχειρα Αστυνομικού.
spiti-aytoxeira
Αυτό είναι το σπίτι του αυτόχειρα και δολοφόνου αστυνομικού. Στον πρώτο όροφο έμενε η μητέρα της γυναίκας του και στο δεύτερο ο αστυνομικός με την οικογένειά του
Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της ΔΕΕ και τους Τμήματος Ασφαλείας μεταβαίνει στο σημείο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός σκότωσε την οικογένεια του με το υπηρεσιακό του όπλο και ελάμβανε στο παρελθόν φάρμακα για ψυχική πάθηση, πληροφορία που μένει να διασταυρωθεί.

IMG_20171218_153902dfsfdsfsd

IMG_20171218_153903aaaaa

IMG_20171218_153915ccccc
IMG_20171218_153918dddd


Το σπίτι που συνέβη η οικογενειακή τραγωδία, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ένας εν ενεργεία αστυνομικός δολοφόνησε την κόρη του, τη σύζυγό του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το όπλο του. Τους νεκρούς εντόπισαν συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι, στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ευρυπίδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Το σπίτι που συνέβη η οικογενειακή τραγωδία, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ένας εν ενεργεία αστυνομικός δολοφόνησε την κόρη του, τη σύζυγό του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το όπλο του. Τους νεκρούς εντόπισαν συγγενείς που πήγαν το μεσημέρι, στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ευρυπίδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

http://www.makeleio.gr