Στις φωτογραφίες εμφανίζονται άνθρωποι να κατοικούν στοιβαγμένοι σε σκηνές ενώ πιο δίπλα υπάρχον ετοιμόγεννες γυναίκες. Γροθιά στο στομάχι ωστόσο αποτελεί η δήλωση ενός 23χρονου πρόσφυγα ονόματι Ανάς Μπακούρ, ο οποίος ερχόμενος στην Ελλάδα μάλλον δεν περίμενε αυτού του είδους της αντιμετώπιση «Αυτή δεν είναι ζωή για ανθρώπους», δηλώνει ο 23χρονος Ανάς Μπακούρ, ένας από τους άντρες που μοιράζεται την μουσκεμένη από την βροχή σκηνή. «Μέχρι και τα ζώα ζουν καλύτερα».

«Αυτή δεν είναι ζωή για ανθρώπους…», λένε τα θύματα των ΜΚΟ του δουλεμπορίου

Απο το οδοιπορικό του Reuters στη προσφυγική Λέσβο..

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα χώρα του 21ου αιώνα και φυσικά δεν αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα «Ξένιου Δία» αποτυπώνει με την κάμερά του το πρακτορείο Reuters σε οδοιπορικό του στη προσφυγική Λέσβο.
Πρόσφυγες και μετανάστες ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε ένα νησί που σήμερα υπάρχουν «εγκλωβισμένοι» 8.500 αιτούντες άσυλο. Αυτό από μόνο του αποτελεί στοιχείο της εφιαλτικής καθημερινότητας που ζουν αυτοί οι άνθρωποι ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα τέσσερα ελληνικά νησιά που βρίσκονται δίπλα στην Τουρκία…
«Το κάθε κορίτσι σ’ αυτό τον καταυλισμό περιμένει ότι οποιαδήποτε στιγμή κάποιος θα της επιτεθεί», λέει η 22χρονη Σαχέντ Νάτζι από το Ιράκ, ενώ από την άλλη μεριά η Αμάλ Αντουάν, μία παλαιστίνια, γεννημένη στη Συρία δηλώνει «Κανείς δεν θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο για να έρθει με μία μικρή βάρκα, εάν η Τουρκία είναι καλή και έχει την δυνατότητα να ζήσει εκεί.
Η Αντουάν, η οποία αποπειράθηκε επτά φορές να διαφύγει μέσω θαλάσσης πριν φτάσει στη Λέσβο, είπε ότι ίσως να το ξανασκεφτόταν, αν γνώριζε τις συνθήκες που επικρατούν εδώ. «Αν το ήξερα νωρίτερα, ίσως να μην είχα έρθει ποτέ».
Σαν ηθικό  δίδαγμα… είναι «ΩΡΑΙΟΙ»οι αγγλόπουστες των Ρωυτερς κλπ εδώδιμα κι αποικιακά… Και μας υποδουλωσαν παρέα με τους αμερικανοσιωνιστές και οταν μας παρέδωσαν στην νεονάτσι «Ευρώπη» ταυτόγχρονα επέκριναν τις μεθόδους της, ενώ βοηθούσαν στην υποδούλωση γενοκτόνηση μας με τα μνημόνια και με τις «μεταρρυθμίσεις».. Και τα σύνορά μας άνοιξαν με κατακλυσμό από «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ και τώρα που οι δουλέμποροι πράχτωρες τους τα έκαναν κακά,  επεμβαίνουν  πάντα «ανθρωπιστικώς» κατά του ανάλγητου καθεστώτος του εποικισμού μας που είναι  δημιούργημά τους ΕΛΕΟΣ !