ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Γι αυτό και η ....οργή του ΑΝΤ1 εναντίον του καλεσμένου Νότη Σφακιανάκη--Τα καλά και συμφέροντα πάνω από την πατρίδα...Κάποιος να πει στον ΑΝΤ1 ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες είμαστε με τον Νότη Σφακιανάκη

Οργή του ΑΝΤ1 εναντίον καλεσμένων με «φασίζουσα ρητορική»
Επίσημη θέση για τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα πήρε ο ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζοντας πως «Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με αφορμή τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:
«Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, οι αρχές του ΑΝΤ1 εδράζονται σε συγκεκριμένες αξίες.
Η ευαισθησία του σε θέματα δημοκρατίας, σεβασμού του ανθρώπου και των δικαιωμάτων είναι μια απ’ αυτές και είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη.
Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του, χωρίς φυσικά να οδηγηθούμε σε λογικές ή πρακτικές αποκλεισμού ή λογοκρισίας, οι οποίες προφανώς δε συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας.Η σταθερή προσήλωση σε αυτές τις αρχές, θα συνεχιστεί αταλάντευτα πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις που η διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων είναι προβλέψιμη».