Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας χθες, και στη μάχη των κεντρικών δελτίων στη ζώνη των 20:00 τα κανάλια ιεράρχησαν διαφορετικά την ειδησεογραφία.
Ο Αντέννα ξεκίνησε με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε ..
.
πρώτες κατοικίες, συνέχισε με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι θα βγουν στο σφυρί χιλιάδες σπίτια λαϊκών οικογενειών και μετά πέρασε σε ρεπορτάζ για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης, που εμπορευόταν Σέρβος στη Βάρκιζα. 
Ο Νίκος Χατζηνικολάου στις ειδήσεις είχε ακρόαση ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ 16,9%.
Ο Σκάι άρχισε με τις μεγάλες καταστροφές των πλημμυρών στην Αιτωλοακαρνανία και τις αντιδράσεις των κατοίκων εναντίον του Πάνου Σκoυρλέτη. Δεύτερο θέμα είχε την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα. Το συνόδευσε με σχόλιο του Παύλου Τσίμα. Στη συνέχεια, μετέδωσε ρεπορτάζ για την υπόθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα στην πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.
Με τη Σία Κοσιώνη ειδήσεις προσέλκυσε βοιδών 14,5%. 
Πρώτο θέμα για το Star ήταν η υπόθεση της κοκαΐνης στη Βάρκιζα, δεύτερο η νέα νεκροψία του 20χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο και τρίτο οι αποδοκιμασίες για Σκουρλέτη στο Αγρίνιο.