Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ . ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστας Ουίλς – Costas Wills 16 12 2017 «ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου απεδέχθη πως χωρίς τα όργανα τους τις τράπεζες οι παγκοσμιοποιητές και οι νεοταξήτες δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν το σχέδιο τους.

Μας είπαν πως....
πρέπει να εξοφλούμε κάθε οφειλή στις τράπεζες τους, όπως τα τέλη κυκλοφορίας.
Δείξτε τους την πατριωτική σας διάθεση με πράξεις ανυπακοής.
Εξοφλούμε οποιαδήποτε οφειλή όχι στα μαγαζιά τους (τράπεζες) που μας ελέγχουν πλήρως και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά στα δημόσια ταμεία.
Στο τέλος τέλος ποιος εκπροσωπεί το κράτος;
Οι τράπεζες ή το δημόσιο ταμείο.
Και ποιος μου λέει, ότι τα ποσά που εισπράττουν οι τράπεζες για τα τέλη πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο και δεν φεύγουν έξω;
Προσωπικά απευθυνόμενος σε δημόσιο ταμείο για να εξοφλήσω τα τέλη κυκλοφορίας με παρέπεμψαν στις τράπεζες.
Λεγοντας τους πως δεν συνεργάζομαι με δι@βολομ@γ@ζ@ ζήτησα να εκδοθεί διπλότυπο είσπραξης για την πληρωμή των τελών. Σε διαφορετική περίπτωση να μου υπογραφεί από τον προϊστάμενο υπεύθυνη δήλωση για άρνηση παραλαβής είσπραξης των τελών του οχήματος που κατέχω.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα εκδόθηκε διπλότυπο και εξόφλησα το ποσό, χωρίς καθυστέρηση (όπως στις ουρές των τραπεζών) και παρά την οδηγία ότι δεν μπορεί να εισπράξει το ταμείο ποσό άνω των 100€ σε μετρητά…
Στην ερώτηση του ταμία γιατί το κάνω αυτό του απάντησα πως ενεργώ, ως πράξη αντίστασης, μη υπακούοντας ως πρόβατο σε νόμους και εγκυκλίους που εκδίδουν κατακτητές και δωσίλογοι.
Σταματάμε να συνεργαζόμαστε με τα όργανα τους που μας οδηγούν στην απόλυτη σκλαβιά και τον απόλυτο έλεγχο.
Ξέρω πως μια τέτοια ενέργεια έχει την ταλαιπωρία της από την εξόφληση της οφειλής σε ένα τραπεζικ μηχάνημα, πρέπει όμως να ξέρουμε πως ο διάβολος κρύβεται στην ευκολία.
ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
Πηγή