Το «ευχαριστώ» της Σελίν Ντιόν στους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους

Το «ευχαριστώ» της Σελίν Ντιόν στους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους Τους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους, σε δύο βίντεο που μαγνητοσκόπησε στα αγγλικά και στα γαλλικά, ευχαρίστησε η Σελίν Ντιόν, λίγες ημέρες πριν τελειώσει το 2017 και μπούμε στο 2018.
Η 49χρονη τραγουδίστρια από το Κεμπέκ απευθύνθηκε κυρίως σε αυτούς που πήγαν να την
ακούσουν στη σκηνή του Λας Βέγκας, όπου η διάσημη καλλιτέχνης διαμένει από το 2011, αλλά και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της περιοδείας της φέτος το καλοκαίρι.
«Μια ακόμη χρονιά τελειώνει και για μένα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σας. Ήρθατε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσετε την παράστασή μας, ταξιδέψατε στην Ευρώπη για να δείτε την περιοδεία μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τραγουδήσατε, γελάσατε, χορέψατε μαζί μας. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε», ανέφερε η δημοφιλής ερμηνεύτρια, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ερμηνεύτρια του «Pour que tu m'aimes encore» και του «My Heart Will Go On», συνέχισε ως εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δίνετε. Σας εύχομαι να περάσετε τις γιορτές με πολλή χαρά και ειρήνη. Συνεχίστε να τραγουδάτε, να γελάτε, να χορεύετε και τα λέμε ξανά το 2018. Σας αγαπώ και σας λέω "εις το επανιδείν"».
Η Ντιόν υπόσχεται δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή το 2018. Εκτός από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, ο καινούργιος της δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες στα αγγλικά και θα περιλαμβάνει το τραγούδι «Recovering». Η μπαλάντα στο πιάνο που συνέθεσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Πινκ, αφιερώνεται στη μνήμη του Ρενέ Ανζελίλ, συζύγου, μουσικού παραγωγού και μέντορα της Καναδής τραγουδίστριας.

 NEWSBEAST.GR