Σαρίκι και δάκρυα για τη Ναόμι Κάμπελ

Σε event στην Ινδία
Σαρίκι και δάκρυα για τη Ναόμι Κάμπελ

Η «γαζέλα» της πασαρέλας ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση του οργανισμού Liberatum που προωθεί τις κοινωνικές αλλαγές στον κόσμο

Μια αναφορά για τον μέντορά της, τον προσφάτως αποθανόντα Azzedine Alaia, αρκούσε για να κάνει τη μαύρη γαζέλα της μόδας Ναόμι Κάμπελ, να ξεσπάσει σε δάκρυα.
«Ήταν ο άνθρωπος που στα 16 χρόνια μου με ανακάλυψε και μου άλλαξε τη ζωή» είπε συναισθηματικά φορτισμένη η Ναόμι Κάμπελ που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Η Ναόμι βρέθηκε στην Ινδία στα πλαίσια μια εκδήλωσης του οργανισμού Liberatum που προωθεί τις κοινωνικές αλλαγές στον κόσμο και είχε την ευκαιρία όχι μόνο να παραχωρήσει συνεντεύξεις αλλά και να έρθει σε επαφή με πολλούς από τους καλεσμένους και ομιλητές του event όπως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και η ηθοποιός Rose McGowan , γνώριμή μας από την σειρά  « Μάγισσες». 
Οι τρεις τους συνομίλησαν επί μακρόν κεντρίζοντας και το ενδιαφέρον των παπαράτσι οι οποίοι έδωσαν αγώνα για το ενσταντανέ. Ο Μπάρακ Ομπάμα μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει τον θαυμασμό του  στην απόλυτη σταρ της πασαρέλας. Tης γυναίκας που για τρεις ημέρες τιμώντας τη διοργανώτρια χώρα κυκλοφορούσε με σαρίκι ενώ τα δάκρυά της προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις σε τύπο και διαδίκτυο.


Mε τον μέντορά της Azzedine Alaiaprotothema.gr