Ασύλληπτο! Έβαλε φυλακή τον πατέρα της λέγοντας ψέματα πως τη βίασεΠρωτοφανής υπόθεση. Κόρη έκλεισε τον πατέρα της 12 χρόνια φυλακή με τον ψευδή ισχυρισμό ότι την είχε βιάσει.
Όλα έγιναν, σύμφωνα με όσα υποστήριζε ενώπιον Δικαστηρίου ο πατέρας, προκειμένου η κόρη του και ο γαμπρός του να τον στείλουν φυλhttp://arouraios.grακή και να αναλάβουν τον έλεγχο της επιχείρησης που διατηρούσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, 4 χρόνια μετά, τα όσα έλεγε ο πατέρας τα επιβεβαίωσε η ίδια του η κόρη, η οποία απέστειλε και επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία παραδεχόταν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ήταν ψέματα και ότι σε καμιά περίπτωση ο πατέρας της δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Η επιστολή έχει επισυναφθεί στην αίτηση αποφυλάκισης του πατέρα προς το Συμβούλιο Αποφυλακίσεων.Ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να κλειστεί σε μοναστήρι αφού αποφυλακιστεί, «αφού η Πολιτεία τον έκλεισε στη φυλακή ενώ ήταν αθώος».
Το Συμβούλιο απέρριψε την αίτησή του και η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Διοικητικού Δικαστηρίου. Εκεί προέκυψε ότι η επιστολή ΓΕ που κατατέθηκε ως τεκμήριο προηγήθηκε της επιστολής-παραδοχής της κόρης και έτσι προκύπτει ότι το Συμβούλιο τελούσε υπό «πλάνη». Η υπόθεση πλέον βρίσκεται για επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου λαμβάνοντας υπόψιν πλέον και την επιστολή της κόρης.http://arouraios.gr