Ποια πήρε τη θέση της Gisele;

Ποια πήρε τη θέση της Gisele;

Για χρόνια το γνωστό σε όλους μας μοντέλο Gisele ήταν παντού το νούμερο ένα. Η Forbes μας αποκάλυψε το top 10 των πλουσιότερων καλλονών για το 2017. Μία από τις μικρότερες στη λίστα είναι και η πλουσιότερη!

Για κάθε χρόνο της ζωής της, έβγαλε και ένα εκατ. δολάρια! Η 22χρονη Kendall Jenner όχι μόνο πρόσθεσε αρκετά εκατομμύρια στο λογαριασμό της, αλλά ξεπέρασε έναν μύθο του μόντελινγκ στις ετήσιες απολαβές, εκθρονίζοντας την 37χρονη Gisele, η οποία έβγαλε μόλις… 17,5 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τη λίστα Forbes!
Η Kendall Jenner, η κοπέλα που έχει προκαλέσει αμέτρητες συζητήσεις για κάθε… σημείο του σώματός της που εκθέτει μέσω των social media και των επιδείξεων μόδας, κατάφερε να πετύχει ένα άλμα στο εισόδημά της σε σχέση με το 2016, όταν είχε βγάλει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.
Η επιτυχία του 22χρονου μοντέλου δεν είναι διόλου ασήμαντη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η 37χρονη Gisele κατέχει τα πρωτεία τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή από το 2002, όταν ήταν -όλως τυχαίως- στην ίδια ηλικία με τη «διάδοχό» της Kendall.
Kendall-Jenner-a640 Kendall-Jenner-b640
Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η 31χρονη Chrissy Teigen, η οποία μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα, με το ποσό των 13,5 εκατ. δολαρίων μέσα σε έναν χρόνο. Στην 4η και 5η θέση βρίσκουμε την 36χρονη Adriana Lima με 10,5 εκατ. και τη νεαρή Gigi Hadid με 9,5 εκατ δολάρια.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Rosie Huntington-Whiteley, 25χρονη Karlie Kloss, Liu Wen και Bella Hadid. Στη λίστα συμπεριλήφθηκε και η 30χρονη Ashley Graham, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση, με 5,5 εκατ. δολάρια και είναι η γυναίκα που έσπασε τα… ταμπού, καθώς είναι το πρώτο «πληθωρικό» μοντέλο που κατάφερε να «εισχωρήσει» στη λίστα.
Το γεγονός ότι εννιά από τα 10 ζάμπλουτα μοντέλα συνεργάζονται με τη Victoria’s Secret, με την Ashley Graham να αποτελεί τη μοναδική εξαίρεση, δεν είναι μάλλον τυχαίο.
Από τον Σάββα Μιχάλαρο
 newsauto.gr/