Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

Κουρκουμάς, κράνμπερι και maracuja: Η γευστική… ασπίδα κατά του κρυολογήματος!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου,  ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά, η ώρα άλλαξε, οπότε νυχτώνει πιο γρήγορα και βαδίζουμε προς το Χειμώνα…

Τα κρυώματα και οι γρίπες αρχίζουν να έχουν δυστυχώς την… τιμητική τους με αυτόν τον καιρό!
Πώς θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από την…  επιδρομή των φθινοπωρινών και των Χειμωνιάτικων ιών;
Μα φυσικά με Βιταμίνη C, που ενισχύει το ανοσοποιητικό και κάνει τον οργανισμό πιο γερό και ατρόμητο μπροστά σε κάθε ασθένεια!
Έχεις βαρεθεί τις… συμβατικές Βιταμίνες C με γεύση Πορτοκάλι ή Λεμόνι; Η Lanes σού προτείνει τρεις νέες γεύσεις που θυμίζουν περισσότερο κοκτέιλ εξωτικών φρούτων παρά βιταμίνη!
Φέτος λοιπόν, η Lanes, συνδυάζει με τη βιταμίνη C  σπουδαία συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό μας και την αντιοξειδωτική τους δράση: Κουρκουμάς, χυμός πορτοκάλι, Cranberry…
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του κουρκουμά, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα με βασικό και κοινό χαρακτηριστικό την αντιφλεγμονώδη του δράση τόσο σε οξείς φλεγμονές, όσο και σε χρόνιες φλεγμονές: βοηθά σε παθήσεις του αναπνευστικού και του καρδιαγγειακού συστήματος ενώ δρα προφυλακτικά στον καρκίνο του μαστού , του εντέρου, του στομάχου και του δέρματος. Το κράνμπερι έχει ευεργετικές ιδιότητες σε παθήσεις του στομάχου, σε ασθένειες του ήπατος και σε αιματολογικές διαταραχές ενώ έχει θεραπευτική δράση στις ουρολοιμώξεις και στη μείωση της χοληστερίνη. Ο χυμός πορτοκάλι είναι κυρίως γνωστός για την περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C. Ωστόσο, έχει πολύ σημαντική ποσότητα βιταμίνης Β9 (φολλικό οξύ) ενώ περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο και κάλιο! Παράλληλα, έχει ουσίες γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση ενώ βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερίνης ( LDL). 
Πιο συγκεκριμένα, επίλεξε Βιταμίνη C με κουρκουμά και γεύση Maracuja για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου ή να αντιμετωπίσεις μια ίωση. Η βιταμίνη C με κουρκουμά συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και βοηθά στη μείωση της κούρασης.
Η δεύτερη νέα γεύση έχει αντιοξειδωτική δράση και θωρακίζει τον οργανισμό σας απέναντι στα κρυώματα καθώς συνδυάζει τη βιταμίνη C με το χυμό Cranberry, ενώ έχει και τέλεια γεύση Cranberry! Παράλληλα, ο συνδυασμός αυτός ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού για παραγωγή ενέργειας.
Για την τόνωση και την ενδυνάμωση του οργανισμού σου μπορείς να δοκιμάσεις  Βιταμίνη C ενισχυμένη με φυσικό χυμό πορτοκαλιού και γεύση Ανανά-Μάνγκο. Η σύνθεση αυτή συντελεί στη φυσιολογική σύνθεση του κολλαγόνου για τη λειτουργία του δέρματος, των αιμοφόρων αγγείων, των δοντιών, των ούλων, των οστών και των χόνδρων.
Δεν είναι ανάγκη να αρρωστήσεις για να καταφύγεις στις βιταμίνες! Η μελετημένη σύνθεση της νέας γενιάς βιταμινών της Lanes ενδείκνυται για άτομα που είναι επιρρεπή σε συχνά κρυολογήματα καθώς αναπληρώνει τις όποιες ελλείψεις του οργανισμού από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που σε εξασθενούν σωματικά και ψυχικά και μειώνουν τις άμυνες του ανοσοποιητικού σου. 
Η νέα γενιά των βιταμινών είναι εδώ για να σε... συμπληρώσει και να ενισχύσει τον οργανισμό σου το Χειμώνα που πλησιάζει πλέον! Και μάλιστα σε γεύσεις που θα απολαύσεις! Προστάτευσε το ανοσοποιητικό σου με τρεις γευστικούς συμμάχους!