Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

Δείτε το πανέμορφο ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο

Το εκπληκτικό ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.
Το εκπληκτικό ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι
Σας ανοίγουμε τις πόρτες και σας καλωσορίζουμε στο καλά κρυμμένο καταφύγιο του διάσημου ηθοποιού, Tom Cruise. Γνωρίστε το τεράστιο και εκπληκτικό ράντσο του στο Κολοράντο. Είναι καλά κρυμμένο μέσα στο δάσος και απέχει μόλις 12 λεπτά από την γραφική πόλη Τέλλουριντ του
Κολοράντο. Το απίστευτο ράντσο το απέκτησε ο ηθοποιός στις αρχές τις δεκαετίας του ’90.
Δείτε τα πολυτελή εξοχικά σπίτια Ελλήνων διάσημων.



έξωτερική όψη έπαυλης
Η εξωτερική όψη της κεντρικής έπαυλης του ράντσου. Το απίστευτο ράντσο το απέκτησε ο ηθοποιός στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 και σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση ανέρχεται στα 59 εκατομμύρια δολάρια.
Το κεντρικό στοιχείου του ράντσου είναι η κύρια έπαυλη έκτασης 929 τ.μ.. Επιπλέον περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και playroom. Αν και εξαιρετικά ευρύχωρα, όλα τα δωμάτια έχουν μια αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής. Αυτό το αίσθημα σε συνδυασμό με το λευκό ξύλο κέδρου και τη φυσική πέτρα να κυριαρχούν στη ρουστίκ διακόσμηση, δημιουργούν έναν απίστευτο χώρο. Παράλληλα, τα μεγάλα παράθυρα χαρίζουν άπλετο φως στο σπίτι ενώ αποκαλύπτουν το καταπράσινο ορεινό τοπίο που περιβάλλει το ράντσο.
Δείτε το σπίτι του μπασκετμπολίστα Michael Jordan στο Σικάγο.



σαλόνι
Το παραδοσιακό, ρουστίκ στοιχείο κυριαρχεί σε όλους χώρους του σπιτιού. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει η αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής. Το ράντσο περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και playroom.
Το κυρίως κτίριο συνδέεται με ιδιωτικούς δρόμους και μονοπάτια τα οποία οδηγούν στον μεγάλο ξενώνα όπου ο ηθοποιός φιλοξενεί τους διάφορους καλεσμένους τους. Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι αναρωτιέστε σχετικά με την αξία του. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση ανέρχεται στα 59 εκατομμύρια δολάρια.
Μπείτε σε 5 εντυπωσιακές κουζίνες διάσημων σταρ.



πράσινο τόπιο
Τα μεγάλα παράθυρα χαρίζουν άπλετο φως στο σπίτι ενώ αποκαλύπτουν το καταπράσινο και πανέμορφο ορεινό τοπίο που περιβάλλει το ράντσο. Η θέα πραγματικά σου κόβει την ανάσα.
Μπείτε σε όλα τα Διάσημα σπίτια.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας
Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατόreconsblog.gr