ΕΝΤΑΞΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΣΕΡΟΝΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΛΑΒΟΥΣ!

Συνάντηση Ιερώνυμου - Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή για το Σκοπιανό -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Συνάντηση Ιερώνυμου - Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή για το Σκοπιανό

Ολοκληρώθηκε στις 20:45 - Δεν έκανε δηλώσεις ο πρωθυπουργός - Είχε προηγηθεί η ανταλλαγή επιστολών, προ ημερών, για το ίδιο ζήτημα - Σκοπός να αποφευχθούν οι τριβές μεταξύ των δύο πλευρών

Ολοκληρώθηκε, περί τις 20:45, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η συνάντηση μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου, και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αντικείμενο κυρίως το Σκοπιανό.Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, ο κ.κ. Ιερώνυμος και Τσίπρας είχαν ανταλλάξει επιστολές, με τον πρώτο να υπογραμμίζει ότι η Εκκλησία δεν δέχεται λύση που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», και τον πρωθυπουργό να απαντά ότι η κυβέρνηση ακούει όλες τις απόψεις, αλλά είναι αυτή που τελικά θα αποφασίσει.

Καθώς φαίνεται, ο πρωθυπουργός επιχειρεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να «σβήσει» την όποια εστία έντασης τείνει να δημιουργηθεί, σε μια εξαιρετικά «λεπτή» χρονική συγκυρία για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.